Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Ella
Ella

Ce a scris Ella în urmă cu puțin timp.

După ce a văzut că Jador s-a sărutat cu Ligi, Ella a avut o criză și a ieșit cu ochii din lacrimi în emisiune. Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru concurenta de la Puterea dragostei.

Deși este extrem de plăcută de către telespectatori și este mereu votată pentru a câștiga marele premiu săptămânal, în dragoste lucrurile nu merg prea bine pentru concurentă. Ella este dorită în acest moment de mai mulți concurenți din casă, însă nici Ionuț și nici Cătălin nu au reușit să ajungă la inima ei și să o facă să uite de Jador.

Ella
Ella

Într-o postare de pe Instagram, Ella a răspuns răutăților din ultima perioadă:

Citeste si: Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

Citeste si: "Ne despărțim"! Andreea Pirui și Marius au făcut dezvăluirea în emisiune! Ce rol are Cătălin în decizie

Ella
Ella

„Sunt oameni care te-ar distruge...te-ar termina de ciudă, de ură și egoism.

Dar sunt și oameni care te-ar aduna de pe jos, ar aduna fiecare bucățică din tine cu respect și sfială, te-ar face la loc întreg și te-ar pune în cel mai drag loc al lor, în inimă! Deci nu luați seama la răutatea unora, ci bucurați-vă de respectul, dragostea, iubirea și simpatia altora! Dacă pui la suflet răutatatea celor răi, atunci unde mai pui bunătatea celor buni ”, a scris Ella în InstaStory.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce spune Jador despre Ligi

În exclusivitate pentru kfetele.ro, Jador a vorbit despre acest subiect sensibil. Potrivit concurentului, există o chimie uriașă între el și Ligi, însă nimic mai mult nu s-a întâmplat, așa cum se speculează pe grupuri.

„Nu este adevărat ceea ce se zvonește. Da, este adevărat că ne-am sărutat în emisiune, pentru că amândoi am simțit acest lucru. Ligi este o femeie extrem de frumoasă și s-a schimbat foarte mult în lunile în care a fost plecată din casă.

Orice bărbat și-ar dori să aibă lângă el o asemenea femeie, și frumoasă, dar și foarte deșteaptă.

Am vrut zile întregi să o sărut, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult. Nici vorbă să facem dragoste la hotel, noi am convenit să rămânem prieteni și să nu stricăm această relație făcând lucruri pe care le-am fi regretat apoi. O respect extrem de mult pe Ligi și sper să își găsească pe cineva alături de care să fie fericită și împlinită”, ne-a dezvăluit Jador.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ligi de la Puterea dragostei, desființată după ce s-a sărutat cu Jador: „Dacă te înțepi, s-ar putea să te desumfli”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies