Ella de la Puterea dragostei, mesaj surprinzător: „Voi iubi veșnic...”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei, mesaj surprinzător pe pagina sa de socializare. Ce a transmis concurenta în urmă cu puțin timp, după ce s-a văzut cu Jador.

La scurt timp după ce s-a aflat că s-a revăzut cu Jador la Istanbul, Ella le-a transmis un mesaj prietenilor săi virtuali.

În emisiunea de astăzi, Ella a fost acuzată de către Daiana și de către Gabriel că vorbește prea mult despre Jador, așa că a decis să intervină.

Concurenta de la Puterea dragostei le-a amintit astăzi colegilor săi că este o femeie liberă și că îi simte foarte mult lipsa lui Jador, pentru că au avut o relație specială.

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Citeste si: Jador se intoarce la "Puterea dragostei"? Baietii sunt convinsi ca va reveni in emisiune! Ce au vorbit in gradina

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Într-un mesaj de pe Instagram, Ella și-a recunoscut sentimentele pe care le are:

„Va intrebati daca iubesc?!vDa ,voi iubi vesnic si mereu dragostea imi va purta un suflet pe care-l iubesc in ❤️ mea!!!Asa este, orice om este de inlocuit, dar pana il vei inlocui mereu o persoana iti va perinda prin inima si ganduri!!! Asa ca, dragii mei, va doresc sa va umpleti inimile de dragoste si fericire! ♥️🤗Va iubesc enorm, oameni speciali!!”, a scris Ella pe pagina sa de socializare, iar fanii i-au urat să își găsească repede pe cineva special care să o completeze.

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că face videochat: „Îmi consumați bateria și...”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Jador s-a împăcat cu Ella?! Artistul a spus tot adevărul!

Mariana de la Puterea Dragostei nu a ascuns niciodată faptul că este îndrăgostită lulea de Jador, motiv pentru care studiază cu atenţie fiecare mişcare a artistului, dar şi tot ce face Ella, femeia pentru care solistul a recunoscut că are sentimente

puternice.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Jador, prima declaraţie după ce s-a spus că s-a împăcat cu Ella! "Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi"

 

Recent, Mariana a "detonat" o adevărată bombă în emisiune. Aceasta a spus că Ella şi Jador ar fi, din nou, împreună. Tânăra a prezentat şi clipuri care-i susţin teoria. Mai exact, a arătat în emisiune că, în momentul în care l-a sunat pe Jador, i-a răspuns nimeni alta decât...Ella.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre persoana care a șantajat-o: „Mi s-a mai spus și în trecut...”

După discuţiile cu pricina, care i-au lăsat pe toţi fanii Puterea Dragostei fără grai, am fost curioşi să aflăm şi părerea lui Jador. Tânărul a preferat să păstreze misterul, dar nu a ascuns, nici de această dată, că are sentimente pentru Ella. Mai mult decât atât, artistul a spus că urmează să se întâlnească şi la Istanbul cu frumoasa brunetă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies