Ella de la Puterea dragostei, momente dificile din cauza problemelor de sănătate: „Nu poate fi vindecată de niciun tratament”

Ella
Ella a trăit momente dificile

Ce s-a întâmplat cu Ella la 16 ani. Fosta concurentă a făcut dezvăluiri dureroase din viața sa personală.

Ella de la Puterea dragostei a dezvăluit de multe ori că nu a avut o viață prea ușoară, după ce femeia care i-a dat viață și-a pierdut vederea. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a avut parte de o perioadă cumplită, dar care a reușit să o întărească.
Ella a dezvăluit că încă de când era adolescentă a fost nevoită să își întrețină familia, deoarece părinții săi se aflau în imposibilitatea de a munci.

„Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit…', a declarat Ella în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Bogdan Mocanu a plecat cu iubita misterioasă în vacanță

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este posibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi. S-a terminat povestae cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă.

Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, alături de Jador și Georgiana Elisei: „Voi fi încântat să îi nășesc”. Cum arată Faimosul, după ce a slăbit peste 10 kilograme

Ella
Parintii Ellei au probleme de sănătate[Sursa foto: Captură tv]

Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi incurajez pe ei să treacă peste.

A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni.”, a mai precizat frumoasa brunetă.

„Două săptămâni aveam coșmaruri noaptea. Eu trebuia să fiu puternică. Am trăit un amalgam de sentimente. Aveam și contractele mele și trebuia să îmi desfășor activitatea. Lumea nu înțelege că nu poți fi intotdeauna trist, că altfel eram numai la spital. Durerea sufletească nu poate fi vindecată de niciun tratament…”, a adăugat Ella Tina Solzariu, în încheiere.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies