Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!
Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Tânăra are nişte semne pe faţă, dar are grijă să le acopere înainte de întâlnirea cu telespectatorii.

Ella de la Puterea Dragostei este o femeie extrem de frumoasă, care a cucerit telespectatorii show-ului matrimonial numărul 1 în România cu sensibilitatea şi răbdarea ei. Bruneta este îndrăgostită de Jador, dar artistul este indecis şi, când spune că vrea să fie cu tânăra, când se îndepărtează brusc de aceasta.

Ei bine, aspectul fizic, dar şi caracterul protagonistei noastre au atras mulţi bărbaţi din casă, clujeanca având parcă un magnet pentru reprezentanţii sexului tare.

Şi, da, indiferent dacă o susţinem sau nu, trebuie să recunoaştem că Ella este superbă.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Ella de la Puterea Dragostei și Lidia Buble

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Concurenta de la Puterea Dragostei a avut însă grijă, întotdeauna, să apară machiată perfect în faţa camerelor de filmat.

Dacă pe Roxana, Bianca, Simina, Raluca, Andreea Pirui sau Andra Volos le-am văzut fără pic de fard pe ten, bruneta a fost atentă să nu fie surprinsă fără rimel, pudra, blush, gene false, ruj, tuş şi fond de ten pe chip.

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Tânăra a avut o acnee netratată!

Se pare că protagonista noastră a avut o acnee juvenilă netratată şi a rămas cu semne inestetice pe faţă.

Nu e însă un capăt de ţară, Ella reuşind să îşi acopere cu măiestrie aceste mici imperfecţiuni.

Camera a reuşit o singură dată să o surprindă pe tânără cu un strat mai subţire de fond de ten pe faţă şi se poate observa, e adevărat, că are nişte mici coşuri şi alte urme de acnee. Asta nu îi strică însă, absolut deloc, farmecul şi frumuseţea.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Jador, despre ce s-a întâmplat la Londra cu Ella: „Consider că aveți dreptul să știți acest lucru...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies