Ella de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, adevărul despre relația celor doi

Relația dintre Ella și Iancu de la Puterea Dragostei
Ella și Iancu, despre o foarte probabilă viitoare relație!

De ceva vreme, pe fanii emisiunii fenomen „Puterea Dragostei” îi macină curiozitatea cu privire la statutul relației dintre doi concurenți ai show-ului, Ella și Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță Sterp. A sosit momentul adevărului!

Noul cuplu între foștii concurenți „Puterea Dragostei”?

Cei doi au captat atenția jurnaliștilor din lumea mondenă cu ceva vreme în urmă, atunci când au apărut suspiciuni valide despre existența unei relații amoroase între ei. 

Ella și Iancu nu au depășit încă faza de prietenie și, contrar așteptărilor tuturor, nu formează un cuplu deocamdată. Totuși, date fiind ieșirile lor mult mai dese din ultima vreme, pare că între cei doi se înfiripă ușor-ușor ceva mai mult decât o simplă prietenie.

„Ella și Iancu s-au tot văzut zilele acestea. S-au simțit bine împreună, au stat, au vorbit, dar Ella spune că momentan ei sunt în tatonări. Adică, de fapt, încă nu sunt împreună, nu sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Motivele sunt mai multe, dar, momentan, nu își asumă niciunul ideea că sunt împreună”, a declarat un cunoscut al Ellei și al lui Iancu pentru wowbiz.ro.

Relația dintre Ella și Iancu de la Puterea Dragostei
Ella și Iancu de la „Puterea Dragostei” sunt în „tatonări”![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ella are intenții mai serioase decât Iancu

Iancu este cunoscut în lumea showbiz-ului românesc drept un personaj efervescent, cu un spirit al aventurii bine dezvoltat și chiar aplicat în viața lui de zi cu zi. Așadar, se poate spune ca tradiționalismul nu îl caracterizează din niciun punct de vedere.

Concepțiile Ellei, potențiala viitoare iubită a bărbatului, sunt exact opuse. Frumoasa brunetă își dorește să își întemeieze o relație serioasă, sau chiar o familie, în viitorul cât mai apropiat, lucru confirmat de sursa menționata mai sus.

„Ella vrea o relație serioasă, asumată, o relație în care să investească sentimental totul. Iancu însă… vrea să mai copilărească. E adevărat, el are acum un anturaj care parcă, parcă îl și obligă să se distreze altfel.

În plus, tentațiile când vine vorba de femei sunt multe, mai ales că acum s-a lansat și în muzică și, alături de Culiță, au tot felul de angajamente de acest tip” a declarat persoana din anturajul celor doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” i-a cunoscut deja familia lui Iancu. Ella a fost foarte bine primită la reședința Sterp din Hațeg, unde s-a simțit ca acasă datorită eforturilor și ospitalității surorilor fostului concurent și a mamei sale, Geta.

„Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună.

Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situația de a da explicații despre alte domnișoare. Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu” a mai declarat sursa celor de la wowbiz.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ana Lintaru de la Puterea dragostei, accident îngrozitor: „Sunt praf”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies