Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club: „Neimportante...”

Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club
Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club

Ce a transmis Ella după ce a aflat că Jador și Mario Fresh au fost bătuți crunt pe litoral. Care este prima reacție a concurentei.

Mario Fresh și Jador au fost la un pas de tragedie noaptea trecută pe litoral, după ce au fost atacați de șase persoane.

Totul s-a petrecut în parcarea din fața unui clubu, atunci când Mario Fresh, Jador și ceilalți cu care se aflau au părăsit locația și se îndreptau spre hotelul în care erau cazați. Agresorii i-au lovit cu pumnii, iar la un moment dat, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, i-a auzit pe bătăuși cum se pregăteau să scoată și niște săbii din mașină.

Ce spune Jador despre bătaia de pe litoral

Jador a dezvăluit cum se simte după măcelul de pe litoral.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva.

E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, pentru cancan.ro.

Ella, mesaj uluitor despre Jador, cu care s-a iubit

De partea cealaltă, Ella nici nu vrea să mai audă de fostul său iubit, mai ales că a aflat că printre persoanele care se aflau pe litoral s-a aflat și Georgiana, femeia cu care Jador a avut o relație

timp de câțiva ani. Mai mulți susținători i-au trimis fotografii cu Jador și cu Georgiana, fapt care a înfuriat-o pe Ella.

Ce le-a transmis Ella suținătorilor ei

Concurenta de la Puterea dragostei i-a rugat să nu îi mai trimită imagini cu persoane neimportante pentru ea.

Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club
Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca a vorbit în premieră despre Ella de la Puterea dragostei și Livian. Ce a spus despre „vizita” la hotel a celor doi! EXCLUSIV de la Istanbul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies