Ella și Jador, surprinși împreună la cinema! Ce au făcut când au fost recunoscuți

Ella și Jador
Ella și Jador

Ella și fostul concurent de la Puterea dragostei au mers împreună la cinema. Ce au făcut atunci când au fost recunoscuți de către fani.

După ce au dezvăluit că vor rămâne doar prieteni și că nu vor să mai încerce să fie un cuplu, Ella și Jador au fost prinși în fapt de către fanii emisiunii.

Ella de la Puterea dragostei a fost pentru câteva zile în România, unde s-a văzut cu Jador. Cei doi s-au despărțit cu ochii în lacrimi atunci când a plecat Jador de la Puterea dragostei și nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt.

Ella și Jador
Ella și Jador

Zilele trecute, cei doi au fost surprinși împreună la cinema, în timp ce se uitau împreună la un film. La un moment dat, Ella și Jador au fost prinși în timp ce se sărută cu foc, deși era foarte multă lume în jurul lor care i-ar fi putut cunoaște.

Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! S-au despărțit, în urmă cu puțin timp: „Am ales să mă retrag...”

Ella și Jador
Ella și Jador

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Un susținător de-al emisiunii i-a văzut pe cei doi sărutându-se, așa că a decis să îi atragă atenția:

„Du-te fata mea de la Puterea dragostei ca spui ca iti cauti jumătatea, dar acum 5 zile erai cu Jador la Băneasa la film va pupați si cand ati iesit din cinema nu stiați cum sa fugiți sa nu fiti văzuți”.

Citeste si: Roxana Prințesa Ardealului, după despărțirea de Florin Rusu ”Credeți că mă interesează?”

Ce a făcut Ella când a fost recunoscută

„Da pai ma patasem cu sosul de la nachos pe bluza si nu voiam sa apar asa in poze !😅😂🤣.”, a scris Ella.

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Jador s-a împăcat cu Ella?! Artistul a spus tot adevărul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bucurie uriașă la Puterea dragostei! S-au împăcat în urmă cu puțin timp: „Iubirea mea frumoasă”

 

Jador, prima declaraţie după ce s-a spus că s-a împăcat cu Ella! "Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi"

"După ce am plecat din casa Puterea Dragostei am spus clar că am sentimente pentru Ella.

Noi însă nu suntem compatibili, am încercat să construim ceva şi nu s-a putut. Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi, să ne sprijinim reciproc. Da, ne-am întâlnit, doar suntem prieteni. Am petrecut momente frumoase împreună şi nu am de ce să mă ascund. Am şi zis, acum o săptămână sau două, că am treabă la Istanbul, în curând, şi că probabil o să mă întâlnesc cu Ella şi acolo.
Îmi este foarte dragă şi are un loc special în sufletul meu, dar, repet, nu ne-am împăcat", a spus Jador în urmă cu puţin timp.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Concurentă de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Devii patetică...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies