Ellie White marturiseste ca perioada de sarcina i-a dezvoltat si mai mult pasiunea pentru gatit.
Artista a descoperit o reteta de salata pe care spune ca le-o recomanda femeilor insarcinate, fiid pe cat de usoara, pe atat de energizanta.
Solista a postat reteta pe blogul ei, www.elliewhite.ro, spunand: “Acum 4 ani am decis sa devin vegetariana si am reusit asta fara mari probleme. A devenit un mod de viata pentru mine, insa, in perioada sarcinii, medicul mi-a recomandat sa consum ocazional si carne pentru ca face bine bebelusului.
M-am gandit sa postez retete sanatoase pe care eu le pregatesc in perioada cand sunt insarcinata. Aceasta este prima pe care v-o recomand.
Salata energizanta.
Pentru o abordare diferita a salatei traditionale, incercati o salata de pepene rosu, rucola, branza feta (sau orice alta branza pasteurizata) si menta.
1 1/2 cana de pepene rosu taiat in triunghiuri mici.
1 1/2 cana de rucola
1/4 cana de menta proaspata, taiata marunt.
1/3 cana de branza feta taiata cubulete mici.
Preparare:
1. Intr-un bol combinati ceapa, sucul de lamaie, uleiul si maslinele, apoi amestecati pana ce toate sunt combinate, iar ceapa este acoperita bine de ulei.
2. Adaugati pepenele, rucola, menta si branza. Amestecati pana cand primul amestec acopera rucola si apoi serviti.
Salata contine per portie: 104 calorii, 6.53
g grasimi, 9.48 g carbohidrati, 2.91 g proteine, 1.27 g fibre, 99 mg calciu, 1.16 mg fier, 209 mg sodiu, 28 mcg acid folic”.
Credit foto: Will Heap
Artista a descoperit o reteta de salata pe care spune ca le-o recomanda femeilor insarcinate, fiid pe cat de usoara, pe atat de energizanta.
Solista a postat reteta pe blogul ei, www.elliewhite.ro,
spunand: “Acum 4 ani am decis sa devin vegetariana si am reusit asta fara mari probleme. A devenit un mod de viata pentru mine, insa, in perioada sarcinii, medicul mi-a recomandat sa consum ocazional si carne pentru ca face bine bebelusului.
M-am gandit sa postez retete sanatoase pe care eu le pregatesc in perioada cand sunt insarcinata. Aceasta este prima pe care v-o recomand.
Salata energizanta.
Pentru o abordare diferita a salatei traditionale, incercati o salata de pepene rosu, rucola, branza feta (sau orice alta branza pasteurizata) si menta.
1/2 ceapa rosie medie, taiata marunt. 2 linguri de suc de lime sau lamaie.
1 lingura de ulei de masline extra-virgin. 8-10 masline negre (eu prefer Kalamata) taiate marunt. 1 1/2 cana de pepene rosu taiat in triunghiuri mici. 1 1/2 cana de rucola 1/4 cana de menta proaspata, taiata marunt. 1/3 cana de branza feta taiata cubulete mici.
Preparare:
1. Intr-un bol combinati ceapa, sucul de lamaie, uleiul si maslinele, apoi amestecati pana ce toate sunt combinate, iar ceapa este acoperita bine de ulei.
2. Adaugati pepenele, rucola, menta si branza. Amestecati pana cand primul amestec acopera rucola si apoi serviti.
Salata contine per portie: 104 calorii, 6.53 g grasimi, 9.48 g carbohidrati, 2.91 g proteine, 1.27 g fibre, 99 mg calciu, 1.16 mg fier, 209 mg sodiu, 28 mcg acid folic”. Credit foto: Will Heap