Elodia, la un pas de a fi găsită? Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă de lângă Râșnov

Elodia, la un pas de a fi găsită? Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă de lângă Râșnov
Elodia, la un pas de a fi găsită? Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă de lângă Râșnov

Elodia a dispărut, lăsând în urma ei zeci de întrebări fără răspuns. Cu toate acestea, anchetatorii au făcut descoperiri importnate legate de moartea ei.

Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în august 2007. Soțul ei, Cristian Cioacă, care era polițist la Poliția din Argeș la vremea respectivă, a anunțat dispariția ei abia în luna septembrie a aceluiași ani.

Deși cadavrul Elodiei nu a fost niciodată găsit, probele descoperite de anchetatori au dus la arestarea și condamnarea partenerului ei de viață la 15 ani și opt luni de închisoare. Momentan, el se află după gratii, de unde susține în continuare că nu i-a luat viața soției lui și că este nevinovat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cazul Elodia: Ce au descoperit anchetatorii într-o râpă

Deși Cristian Cioacă nu a mărturisit niciodată uciderea Elodiei, probele descoperite de anchetatori au fost de ajuns. La o lună de la dispariția avocatei, polițiștii au găsit într-o râpă de lângă Râșnov uniforma de polițist a lui Cristian Cioacă și mai multe obiecte care aparțineau lui și soției lui.

Multe dintre indiciile descoperite de anchetatori au fost găsite cu ajturoul lui Toby, un câine de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

„Specializarea cainelui este descoperire cadavre umane. Sunt destul de multe cazuri la activ, dar sunt cateva mai cunoscute, cum este cazul Elodia, care este cel mai mediatizat si cel mai cunoscut. La el am participat si noi, am facut cautari in zonele Brasovului”, a povestit polițistul Cristinel Dumitra.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere teribilă de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul şocant. „Nu m-am așteptat niciodată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies