Elvira Deatcu și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie actriță! „Am refuzat proiecte, m-am retras pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu mamă.”

Elvira Deatcu și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie actriță! „Am refuzat proiecte, m-am retras pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu mamă.”
Elvira Deatcu și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie actriță! „Am refuzat proiecte, m-am retras pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu mamă.”

Actrița a renunțat la viața profesională pentru cea de familie.

Elvira Deatcu este o actriță foarte cunoscută și apreciată, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcată în cadrul spectacolelor în care a jucat. Cu toate acestea, de când a deveni mamă, îndrăgita actriță s-a focusat mai mult pe viața de familie.

Astfel, Elvira Deatcu este fericita mămică a doi băieți adolescenți, de care este extrem de mândră.

Invitată în cadrul podcastului „Life Architect”, îndrăgita actriță a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a putea fi alături de băieții săi.

Elvira Deatcu a pus familia pe primul plan

Citește și: Elvira Deatcu vorbește despre relația copiilor săi cu bunicii. De ce a refuzat actrița să îi lase mult timp la bunici: „Mi s-a părut penibil să îl fac ca să mi-l crească altcineva.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Elvira Deatcu și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie actriță
Elvira Deatcu și fiul său cel mare [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am fost soț și soție. E un reper pentru mine.” Ce legătură există între Elvira Deatcu și Florin Piersic! Actrița, cuvinte măgulitoare la adresa marelui artist

Actrița a renunțat la multe proiecte pentru a putea fi implicată activ în creșterea și educația copiilor săi. Deși a pus cariera pe planul doi, Elvira Deatcu se declară extrem de mulțumită de această decizie, fiind fericită de faptul că s-a putut implica în viața copiilor.

Eu mi-am dorit foarte tare să fiu mamă. Mi-am dorit mai mult să fiu mamă decât să fiu actriță, să exist în această profesie, ceea ce s-a și văzut, pentru că nu am fost atât de determinată. Nu mi-am dorit cu orice preț să fiu oriunde, oricând și să exist așa. Am refuzat proiecte, m-am retras pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu mamă și în momentul în care s-a întâmplat, am zis că ăsta este singurul motiv pentru care nu vreau să fiu egoistă, să mă gândesc la mine.

Am stat și am alăptat pe fiecare un an de zile. Mi-am reluat spectacolele vechi, dar nu am intrat în alt proiect la teatru și mi-a plăcut foarte tare. Am făcut lecții, nu i-am avut la after. A fost extrem de greu, dar era energia aceea. Mi-a plăcut foarte tare. Până în clasa a V-a ei au știut că sunt aproape și i-am ajutat la aproape toate materiile, dar din clasa a V-a ne-am despărțit și ei mă solicitau când aveau neînțelegeri, mă chemau
.”, a declarat actrița.

Elvira Deatcu și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie actriță
Elvira Deatcu și fiul său cel mic [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Mirabela Dauer, o femeie optimistă, indiferent de greutățile vieții! „Mie mi se spune tancul sovietic. Și atunci când am fost căsătorită, am fost tot singură. Nu am avut măști.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies