Elwira Petre, despre schimbarea de look de care i-a fost teamă ani la rând. „Mă bucur de parcă zici că am descoperit America.”

Elwira Petre, despre schimbarea de look de care i-a fost teamă ani la rând. „Mă bucur de parcă zici că am descoperit America.”
Elwira Petre, despre schimbarea de look de care i-a fost teamă ani la rând. „Mă bucur de parcă zici că am descoperit America.”

Elwira Petre a vorbit despre schimbarea pe care și-a dorit-o ani la rând, dar de care i-a fost mereu teamă.

Elwira Petre, cunoscuta dansatoare și soția lui Mihai Petre, este mereu activă în mediul online, acolo unde împartea de fiecare dată zâmbete și voie bună, dar și trucuri din viața ei profesională și personală. Păstrează mereu legătura cu toți cei care o urmăresc, iar atunci când vine vorba de schimbări sau de noi decizii, nu ezită să le împartă cu toți cei dragi.

Schimbarea de look la care a apelat Elwira Petre

Citește și: Rețeta de brioșe a Elwirei Petre! Cum prepară Elwira Petre fulgii de cocos colorați, pentru decor: „Fulgii de cocos pentru decor sunt colorați cu spirulină.”

Elwira Petre
Elwira Petre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Foame la propriu în dans! Proiectele care au urmat au fost despre cum m-am simțit.” Mihai Petre, dezvăluiri sincere despre dificultățile pe care le-a trăit în cariera de dansator

De această dată, Elwira Petre a făcut o postare în care a vorbit despre schimbarea de look pe care și-a dorit-o de foarte mult timp, însă de care i-a fost extrem de teamă. Atunci când vorbim de podoaba capilară, culoarea pe care o purtăm are nevoie de schimbări, iar atunci când vrem să reîmprospătăm totul, este foarte ușor să adăugăm alta preferată. Unele experiențe neplăcute din trecut au făcut-o pe Elwira să stea departe de vopsitul acasă, până la acest moment, când și-a dorit să nu mai apeleze la saloane, iar o prietenă a

învățat-o cum să facă totul pentru a nu-și mai deteriorata părul.  “Mi-a fost mereu teamă să mă vopsesc singură. Știți filmulețele acelea cu fete care se vopsesc și apoi rămân cu părul lor în mâna? Eeeei bine, așa m-am gândit ca o să sfârsesc si eu. Am ‘antecedente’ de la 16 ani (prima și ultima oară când am încercat asta). Voiam să-mi colorez părul în negru abanos. Toată treaba s-a terminat cu un eșec, evident.
Aveam jumate de păr negru, jumate maro+ câteva șuvițe deloc vopsite. De la întâmplarea asta am apelat mereu la un salon. Însă nu prea îmi place să depind de nimeni. Am avut recent nevoie de un retouch rapid. Mă gândeam doar la cât va trebui să aștept până găsesc o programare… Așa că am rugat-o pe colega mea poloneză să mă învețe cum să fac asta singură. Și iată rezultatul! Chiar îmi place tare mult și mă bucur de parcă zici că am descoperit America.
Cea mai mare fericire e că mi-am învins teama de a nu rămâne fără păr.”,
a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Elwira Petre
Elwira Petre[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Rețeta de plăcintă cu mere fără zahăr, pregătită de Elwira Petre: „Dacă aveți mere foarte dulci și zemoase nu este nevoie se adăugați zahăr!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies