Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță
Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

Ema Uta și Alex Bodi au fost surpinși de o prietenă, care a postat câteva videoclipuri cu cei doi pe rețelele de socializare. Cu toate că aceștia nu s-au afișat împreună, internauții au aflat foarte rapid despre micul lor dans.

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere, Ema Uta a decis să se relalxeze și să place într-o vacanță de lux în Mykonos, alături de câteva prietene. Se pare că acolo s-a întâlnit cu Alex Bodi, bărbatul cu care a fost într-o relație aproape un an și jumătate.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Alex Bodi
Alex Bodi foarte elegant[Sursa foto: Instagram]

Ema Uta și Alex Bodi au fost foarte apropiați

Ema Uta a plecat într-o vacanță alături de prietenele ei, dar se pare că lucrurile s-au dat peste cap, după ce s-a întâlnit și cu Alex Bodi, cu care a avut parte de un dans pe cinste în cluburile din Mykonos.
Make-up artist-ul a plecat în Mykonos imediat după ziua ei de naștere, iar petrecerea a continuat alături de câteva prietene bune, prezentă fiind și Roxana Răducu.


Ea s-a întâlnit cu Alex Bodi, bărbatul cu care a avut o relație, dar niciunul dintre cei doi nu s-a afișat cu celălalt în acest timp. În schimb, Roxana Răducu a făcut publice mai multe fotografii, unde se poate observa cum cei doi dansează unul cu celălalt foarte pasional, într-un club de pe insulă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ema Uta si Alex Bodi, dans senzual
Ema Uta si Alex Bodi, dans senzual[Sursa foto: Instagram]


Ce a postat Alex Bodi pe rețelele de socializare

Alex Bodi a postat pe rețelele de socializare un mesaj care îi poate băga pe internauți în ceață, ci anume, el a publicat o fotografie cu o sticlă de șampanie de mii de euro, alături de mesajul ,,Beau șampanie de două ori: când sunt îndrăgostit și când nu sunt îndrăgostit”.


Șampania pe care afaceristul a ales să o bea este una foarte costisitoare, iar această marcă o beau foarte mult chiar și vedetele de la Hollywood. Conform Wowbiz, o sticlă este circa 500 de euro.

Ema Uta si Alex Bodi, dans senzual
Ema Uta si Alex Bodi, dans senzual[Sursa foto: Instagram]

Ema Uta și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Ema Uta și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu puțin timp, iar la eveniment au participat foarte multe vedete, precum, Alex Velea, Loredana Groza, Larisa Udilă, Raluca Răducu și mulți alții.

 Ema Uta a purtat o ținută superbă, o rochie din material auriu. Întregul outfit a prins-o foarte bine, iar petrecerea a fost una pe cinste.

Citeste si: Cine este și ce profesie are EMA UTA

Citeste si: 6 Tendințe de machiaj în 2022. Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies