Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer charismatic în toate aparițiile sale, Emil Rengle vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D!

Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America.

Emil Rengle și-a construit cu dedicare cariera de dansator și coregraf, a avut nenumărate apariții televizate și a colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show de talente și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

“Este dansul pe tocuri marca dvs. înregistrată?”, “Cât v-a plătit Florin Salam pentru un dans?”, “Cum ați scăpat de timiditate?”, “A fost un avantaj sau un dezavantaj să v ă  recunoașteți orientarea sexuală?”, “Ați

reușit s-o convingeți pe mama că nu e vina ei?”, “Cât de mult doriți să vă căsătoriți?”, “Câtă trecere aveți la femei?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Emil Rengle în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies