„Ce frumoasă erai în urmă cu 10-15 ani, erai superbă! Acum ești o uscătură!” Emilia Ghinescu a fost criticată de fani pe rețelele de socializare. Ce motiv le-a stârnit discuții internauților

„Ce frumoasă erai în urmă cu 10-15 ani, erai superbă! Acum ești o uscătură!” Emilia Ghinescu a fost criticată de fani pe rețelele de socializare. Ce motiv le-a stârnit discuții internauților
„Ce frumoasă erai în urmă cu 10-15 ani, erai superbă! Acum ești o uscătură!” Emilia Ghinescu a fost criticată de fani pe rețelele de socializare. Ce motiv le-a stârnit discuții internauților

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și de petrecere din România.

Recent, cunoscuta solistă de folclor românesc a împărtășit o fotografie pe contul ei de Instagram, care a stârnit critici din partea unor urmăritori.

Citește și: ”Sigur că el a avut această reacție față de doamna Ghinescu, iar ea nu a dorit să-l traumatizeze mai mult decât era deja.” Mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei

Emilia Ghinescu, de nerecunoscut

Artista se poate bucura de o viață liniștită, mai ales că de-a lungul timpului a reușit să își creeze o carieră impresionată la care a muncit foarte mult.

Vedeta are un stil de viață sănătos, iar după ce s-a apucat de sport, a reușit să elimine kilograme vizibile și arată foarte bine. Aceasta face tot posibilul să ajungă unde și-a propus și se pune pe primul loc.

De 13 ani, ea și Sebastian Albăstroiu formează un cuplu de milioane, iar iubirea dintre ei este din ce în ce mai puternică pe zi ce trece.

Chiar dacă se iubesc de 13 ani, de abia acum vor face marele pas la altar, iar vedeta face tot ce poate pentru a fi cea mai frumoasă mireasă. Cu mai mult timp în urmă, Emilia Ghinescu a oferit câteva detalii despre cel mai important eveniment care va avea loc în viața ei.

„Este ca un lucru despre care vorbesc de atâta timp și nu mai ajung să-l fac, pentru că nu am timp! Efectiv, nu am timp, sunt cu timpul la pământ și au fost și unele care, mă rog, ne-au împiedicat să facem nunta în ultimii doi ani. A fost pandemia, după aceea au fost niște probleme, nu din partea noastră, și nu am putut. Dar ne dorim tare mult anul acesta, măcar în fața lui Dumnezeu, să ne oficializăm relația.

Pentru că o familie să fie finită și ca familie și în fața lui Dumnezeu, nu este o familie binecuvântată”, a mărturisit Emilia Ghinescu în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce mesaje a primit Emilia Ghinescu de la urmăritorii de pe Instagram

În urmă cu puțin timp, vedeta a publicat în mediul online o fotografie de la sala de fitness, iar aceasta purta o pereche de colanți sport și o bustieră.

Nu este nevoie de mai mult de o privire până să îți dai seama că artista a slăbit vizibil. Ea este mulțumită de proces și își dorește să ajungă în cea mai bună formă.

Vedeta își petrece destul de mult timp în mediul online și vorbește foarte mult cu fanii săi. La puțin timp după ce a publicat imaginea cu ea, comentariile au luat amploarea. Unii dintre cei care o urmăresc au felicitat-o pentru rezultatele obținute, dar cum gurile rele sunt peste tot, au existat și câțiva care au criticat-o.

„Dacă mai tragi mult de fiare, ajungi ca o sârmă”

„Prea slabă deja!”

„Ce frumoasă erai în urmă cu 10-15 ani, erai superbă! Acum ești o uscătură!”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase la adresa cântăreței.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În timp ce unii o critică, alți admiratori de-ai artistei o felicită și îi spun că parcă întinerește de la zi la zi.

„Superbă!”

„Arăți super!”

„Super, dar să nu mai slăbiți mult!”, i- au transmis Emiliei Ghinescu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine este Oana Boghiu. „Atunci ne-am hotărât că vrem să fim arhitecte!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

,,Trebuia să vrea și el.” Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies