Emiliana de la "Bravo, ai stil!", escapada de cinci stele in Ibiza. Uite pe ce iaht a stat aceasta. FOTO EXCLUSIV!

Emiliana de la
Emiliana de la "Bravo, ai stil!", escapada de cinci stele in Ibiza. Uite pe ce iaht a stat aceasta. FOTO EXCLUSIV!

Emiliana de la "Bravo, ai stil!", escapada de cinci stele in Ibiza. S-a intors si se pregateste de lansarea primei ei colectii de haine.

 

Emiliana Burghelea, una dintre cele mai indragite foste concurente de la "Bravo, ai stil!", s-a intors in urma cu doar cateva ore dintr-o escapada de zile mari in Ibiza.

Tanara in varsta de 20 de ani a stat trei zile pe insula considerata destinatia numarul 1 de distractie de pe glob, insa a profitat din plin de fiecare minut.

Frumoasa Emiliana s-a cazat pe un iaht de cinci stele, impreuna cu gasca ei de prieteni si, bineinteles, a fost in cluburile renumite de pe insula.

 

Minivacanta s-a terminat insa, iar acum protagonista noastra isi focalizeaza toata atentia pe lansarea primei ei colectii de haine.

Evenimentul va avea loc chiar astazi, dar toate detaliile au fost atent puse la punct inainte ca tanara sa plece la Ibiza, sa se deconecteze putin inainte de debutul ei in lumea designerilor.

Emiliana de la "Bravo, ai stil!", escapada de cinci stele in Ibiza. S-a intors si acum este protagonista unui supereveniment.

" Colectia capsula Deependent by Emily Burghelea, "Back to school" este un vis care usor-usor, se materializeaza. Odata cu inceperea cursurilor cu Maurice Munteanu, care este o sursa de inspiratie si unul dintre personajele mele preferate din zona modei romanesti, am inceput sa imi doresc sa ma implic in realizarea unei colectii unde sa imi pun amprenta. Nu as vrea sa dezvalui foarte multe amanunte despre colectie pana la lansare.

Va spun doar ca vor fi multe carouri si un stil fresh pentru scoala. La eveniment o sa avem candy bar, spider, baloane in forma de litere, un stand cu tatuaje temporare audio foarte cool, MC si multe alte surprize.  Sunt foarte emotionata, dar sunt sigura ca va fi bine", a declarat Emiliana Burghelea.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cele mai bune iubite ale zodiacului. Tu pe ce loc te clasezi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies