Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița: „Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce!”

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița
Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița

Clipe de coșmar pentru Emily Burghelea! Vedeta s-a dus de urgență cu fetița ei la spital, după ce aceasta s-a simțit foarte rău!

Emily Burghelea a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproape un an, iar de atunci viața ei s-a schimbat din toate punctele de vedere. La 22 de ani, vedeta a născut-o pe Amedea pe cale naturală, după un travaliu care a durat nu mai puțin de 24 de ore, însă totul s-a desfășurat ca la carte, căci fetița a primit nota 10 din partea medicilor la naștere. Încă de la atunci, Emily Burghelea a întâmpinat diverse probleme, printre ele numărându-se și depresia postnatală, dar și-a adunat toate forțele și a trecut de fiecare dată cu bine peste obstacole.

Citeste si: Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți”

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița
Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița[Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița

În urmă cu doar câteva ore, frumoasa vedetă a avut parte din nou de clipe de panică, asta după ce a ajuns la urgențe cu cea mică.

Se pare că Amedea a refuzat să mănânce, iar mai apoi a făcut și febră, îngrijorându-și teribil mama. Mereu activă pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat o fotografie din spital, iar fanii au intrat imediat în panică, neștiind ce se petrece acum în viața vedetei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emily Burghelea a venit, mai apoi, cu explicații și a mărturisit că Amedea, fetița ei, s-a simțit foarte rău cu o seară în urmă, iar starea ei de sănătate se agrava treptat, astfel că a decis să ia măsuri din timp și să o ducă la spital. Medicii au tratat-o pe micuță și au informat-o pe tânăra mămică că nu este vorba decât despre o simplă răceală, mai exact roșu în gât.

Citeste si: Emily Burghelea, cu perfuzii la spital! Ce a pățit tânăra mămică: „Azi am cedat...”

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița
Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fetița[Sursa foto: Instagram]

„Am mers la spital exact la timp! Am făcut cea mai bună alegere să merge la urgențe înainte ca simptomele să se agraveze...A fost pentru pima dată când Amedea nu a putut să respire din cauza nasului înfundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelușului, nici cu spray nazal.

Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce, am păzit-o ca pe butelie”, a fost mesajul transmis de Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Ulterior, vedeta a mărturisit că nu a fost nevoie să își interneze fetița, însă a primit un tratament strict din partea medicului.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Emily Burghelea, surpriză emoționantă din partea fetiței ei! Ce a primit vedeta de ziua de naștere: „Am început sa plâng instant!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies