Emily Burghelea a fost criticată pentru modul în care și-a fotografiat copilul

Emily Burghelea și fetița
Emily Burghelea și copilul ei

Emily Burghelea a avut parte de critici acum 4 zile din cauza unei fotografii publicate pe Instagram.

Emily Burghelea a născut o fetiță pe data de 8 aprilie 2021. Ea și iubitul ei, Andrei, au avut nunta cu un an în urmă, în luna noiembrie. De atunci, cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, din care a rezultat și o minune de fetiță care a adus lumină și fericire în viețile celor doi îndrăgostiți.

Emily Burghelea și soțul ei sunt părinți pentru prima dată în viața lor.

Ambii se bucură de fiecare clipă de fericire pe care le-o oferă îngerașul lor. Emily nu s-a uitat deloc pe sine; asta observăm uitându-ne la apariția inedită a blondei la câteva săptămâni după ce a născut. 

Citeste si: Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă! Iată prima fotografie cu micuța!

Cum și-a fotografiat Emily Burghelea fetița?

După ce Emily Burghelea a postat pe Instagram o poză în care își alăpta copilul, comentariile răutăcioase au năvălit asupra ei.

Dar, un comentariu a stârnit supărarea fostei concurente de la „Bravo, ai stil!” și a dorit să răspundă cu un mesaj dur la adresa celui care i-a comentat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emily Burghelea și fetița
Emily Burghelea alăptând fetița[Sursa foto: Instagram]

”Eu consider că fiecare avem dreptul la a posta ce dorim. Dar mi se pare o lipsă de respect și o prostie să te postezi alaptand bebelușul. 

Nu cred că realizezi că acest lucru este o chestie pe care urmăritorii tăi nu ar trebui să o vadă, trebuie să vadă și să facă ca marea majoritate din persoanele care te urmăresc sunt copii. Consider că storyurile de acest gen pe care le postezi nu sunt bune sau folositoare. Desigur este normal ca fiecare să facem ce vrem dar părerea mea este că nu este okay ce faci ...”, a fost mesajul dur pe care Emily Burghelea l-a primit.

Citeste si: Emily Burghelea și Andrei s-au cununat! Cei doi îndrăgostiți au devenit oficial soț și soție

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Alăptarea este un proces natural care trebuie normalizat! Mult prea multe femei consideră că este un gest rușinos și sunt jenate să facă asta în public. Să facem un exercițiu de imaginație…Bebelușul plânge de foame. Mama este în public. Îi este rușine să alăpteze. Caută un loc ferit. Nu găsește. Bebelușul  plânge și mai tare. Până când mama găsește un loc în care să nu o vadă nimeni, poate trece o vreme, timp în care bebelușul trece printr-o perioadă de disconfort.

De ce este nevoie să se întâmple toate astea? Alăptarea este ceva normal, este în regulă să îți hrănești bebelușul în public! De curând s-a dat chiar și o lege care permite acest lucru! Aleg să postez pentru că vreau să încurajez mămicile și viitoarele mămici să alăpteze dacă pot!”, a răspuns Emily pe Instagram.

Cum arată Emily Burghelea după naștere

Vedeta arată foarte bine după ce a născut în urmă cu o lună și o săptămână.

A avut parte de o vindecare rapidă, lucru pe care l-a confirmat și aceasta.

”Desi au trecut doar 5 săptămâni de la nastere mi-am revenit aproape în totalitate.   Teoretic, până la 6 săptămâni sunt lăuză … dar practic, având în vedere că mă simt foarte bine, am dat skip ultimei săptămâni si am venit repede, repede, într-o repriză de somn a fetiței, până la sală. Îmi era dor să fac sport! Ce-i drept, am făcut sport până în luna a 8-a de sarcină. Nu am avut nicio frică si asta a contat cel mai mult. Dacă as fi avut timp, vă spun sincer că as fi mers la sală până în ultima clipă daaaaar în ultima lună am fost prea ocupată să termin cumpărăturile pentru fetiță” , a declarat Emily pe Instagram.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies