Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?
Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Emily Burghelea a plecat din România după cutremurul pe care l-a provocat în lumea televiziunii.

Emily Burghelea a părăsit România.  Fosta asistentă tv a preferat să stea o perioadă departe de scandal și s se relaxeze.

Emily a plecat împreună cu iubitul ei într-o vacanță în Grecia, acolo unde va rămâne în perioada următoare. Ea a postat pe contul ei de soicalizare mai multe imagini care o arată pe o plajă, purtând un tricou cu inscripția ”Truth is expensive” (adevărul este scump), referire la faptul că ar putea să i se solicite despăgubiri pentru încălcarea clauzelor de confidețialitate dintr-un contract.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

Citeste si: Cătălin Botezatu a recunoscut! Are doi copii cu două femei diferite: „N-am niciun regret”

Citeste si: Idila dintre Anda Adam și Cătălin Botezatu, despre care mulți au uitat! Ce spunea designerul despre artistă: „Când eu am cunsocut-o pe Anda, nu existau nici Bianca Drăgușanu, nici Victor Slav”

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies