Emily Burghelea are un iubit misterios! Bărbatul i-a făcut, de curând, o surpriză uriaşă! "Te iubesc, te iubesc.."

Emily Burghelea
Emily Burghelea coafată foarte frumos

Emily Burghelea este fericită şi împlinită pe plan personal, şi le-a împărtăşit un moment unic şi prietenilor ei de pe Instagram.

Emily Burghelea a trecut printr-o perioadă extrem de zbuciumată, dar se pare că, în sfârşit, şi-a găsit liniştea şi fericirea. Pe plan profesional are o mulţime de proiecte, iar dacă vorbim despre viaţa personală, atunci veştile sunt din ce în ce mai bune. 

Frumoasa fostă concurentă "Bravo, ai stil!" are un iubit misterios care, recent, a făcut un gest superb pentru ea. Bărbatul a reuşit să-i trimită femeii pe care o iubeşte, un buchet de flori superb, chiar la munte, într-o zonă foarte greu de accesat.

Citeste si: Emily Burghelea, geantă de 3500 de euro! Tânăra face furori cu accesoriul de lux!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Emily Burghelea la munte
Emily Burghelea a primit un buchet de flori superb de la iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea are o relaţie cu un bărbat romantic!

Te iubesc de multa vreme si totusi TU reusesti sa ma surprinzi mereu! ❤️ In varf de munte, unde oamenii sunt rari si brazii desi, unde nu exista magazine, la zeci de kilometrii departare de oras, unde nici

macar taxiurile nu urca..... TU ai reusit sa trimiti acest buchet superb de flori tocmai de la Bucuresti si ai reusit sa ma faci sa plang de bucurie. 🥺 Este prima data cand stau departe de tine mai mult de doua zile...Mi-a fost greu dar TU ai stiut cum sa-mi alini dorul! Te iubesc, te iubesc, te iubesc! ❤️ Ne vedem in cateva ore 🔥🤫 #TU”, a scris Emily.

Citeste si: Emily Burghelea, adevărul despre sânii ei! Are sau nu silicoane?

Emily Burghelea la masaj
Emily Burghelea, masată de un bărbat misterios[Sursa foto: Instagram]

Recent, protagonista noastră şi-a surprins fanii cu o imagine incendiară. Aceasta a postat, pe Insta, o fotografie în care apare alături de un reprezentant al sexului tare. Cu adevărat spectaculos este însă mesajul care însoţeşte imaginea.

Inchide ochii si relaxeaza-te.

Ce simti? Ce auzi? Unde-ti zboara mintea? Te pierzi in zgomotul de fundal sau reusesti sa fii una cu trupul mintea si sufletul tau? Esti prezent? Traiesti fiecare moment din viata ta sau uneori nu stii cum trec zile intregi? Esti fericit? Ce te face fericit? In preajma cui poti fi tu insuti? Cine esti tu cand nu te vede nimeni? Te consideri un om bun? Care crezi ca este scopul vietii tale? Intreaba-te.
Intreaba-te mereu
”, a scris fosta asistentă TV.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies