Emily Burghelea de la "Bravo, ai stil!", mămică de fetiță?! Cum s-a dat de gol frumoasa blondină?

Emily Burghelea de la
Emily Burghelea de la "Bravo, ai stil!", mămică de fetiță?! Cum s-a dat de gol frumoasa blondină?

Emily Burghelea s-a dat de gol! Frumoasa vedetă se pare că a dezvăluit sexul bebelușului fără să vrea.

Emily Burghelea de la "Bravo, ai stil!" a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a dezvăluit că este gravidă în șapte luni. Acum, vedeta s-a dat de gol și în ceea ce privește sexul copilului. 

Emily Burghelea de la "Bravo, ai stil!" va avea fetiță?!

Emily Burghelea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în timp ce era pictată, pe burtica de gravidă, o fetiță.

Să fie acesta un semn că blondina va deveni, în curând, mămică de fată?

Citeste si: Emily Burghelea, scandal cu logodnicul ei: „Sunt în stare să îi fac orice”

Cu toate că fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a susținut că nu-și dorește să afle sexul bebelușului, se pare că alta este realitatea.

emily burghelea despre bebelus
Emily Burghelea nu și-a dorit la început să afle dacă va avea băiețel sau fetiță[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„De sapte luni ascundem acest secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată. Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Apoi mi-am făcut testul  și a fost pozitiv”, a declarat Emily Burghelea pentru Teo Show.

Citeste si: Emily Burghelea are Covid-19: „Virusul nu iartă pe nimeni”

emily burghelea mama de fetita
Emily Burghelea i-a făcut pe internauți să-și pună întrebări în legătură cu sexul viitorului bebeluș[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

De asemenea, nici iubitul lui Emily nu și-a dorit să știe dacă vor avea fetiță sau băiețel, însă în cele din urmă a fost un răspuns contradictoriu.

„E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-am gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea, despre iubitul ei

”Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la parinții iubitului meu. Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă. Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr.

a dus-o acasă. Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special…Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a povestit Emily Burghelea de la "Bravo, ai stil!".

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies