Emily Burghelea , în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

Emily Burghelea – în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”
Emily Burghelea , în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

Emily Burghelea trece printr-o perioadă complicată după naștere și a povestit totul fanilor săi din mediul online.

Emily Burghelea este cunoscută pentru transparența afişată pe rețelele de socializare. Tânăra trece printr-o perioadă foarte aglomerată a vieții sale în care trebuie să se împartă între facultate,  proiecte profesionale și viața de mamă. Emily nu s-a sfiit și le-a povestit fanilor săi că trece prin depresia post-natală, însă încearcă să se readucă pe linia de plutire.

Emily Burghelea trece printr-o perioadă complicată și recunoaște că ar avea nevoie de ajutorul unui specialist

Vedeta a recunoscut pe contul său de Instagram că în ultima perioadă a trecut prin niște stări contradictorii, adunate cu oboseală și epuizare. Aceasta nu s-a putut opri din plâns și a adăugat că ar avea nevoia unui psiholog care să o ajute să treacă peste aceste momente grele.

Emily Burghelea – în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

În urma mesajelor îngrijorate din partea urmăritorilor săi, Emily Burghelea s-a deschis în fața acestora și a declarat că suferă de depresie post-natală.

De asemenea a mai adăugat că munca și rolul de mamă au epuizat-o și în cele din urmă a cedat psihic.

Citeste si: Emily Burghelea, petrecere de zile mari înainte de nuntă! Cum s-a distrat tânăra mămică înainte să îmbrace rochia de mirească

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“ Aseară am trecut prin niște clipe în care efectiv simțeam că nu mai pot și știu că nici măcar nu trebuia să postez poza aia, doar că am simțit nevoie de afecțiune, de ajutor. Voiam ca toate prietenele mele să mă sune în același timp și ca toată lumea să înțeleagă că nu mai pot. Vreau să vă zic că am plâns până nu am putut.

Și am plâns și citind comentariile voastre.  S-a instalat o presiune imensă asupra mea, odată cu începerea facultății, cu creșterea dinților Amedeei, odată cu toate lucrurile pe care le aveam de dus la bun sfârșit, grija pentru casă, grija pentru cei din jur, pentru tot. Dar mi-am dat seama că norul ăsta negru pe care îl vedeam eu deasupra capului meu aseară poate fi influențat și de stările hormonale pe care o femeie le are după ce naște și după o discuție foarte lungă cu Andrei mă simt mai bine.
Vreau să vă zic că nu este prima dată când pățesc treaba asta și sunt niște fluctuații uriașe de temperament. Câteodată sunt extrem de fericită, de activă, simt că pot să le fac pe toate, iar la 20 de minute distanță pot să fiu extrem de posomorâtă și cumva chestiile astea au fost ușor de manevrat până ieri. Din păcate, depresia post-partum, pe care am înțeles că o experimentez și eu chiar acum, afectează foarte multe femei.
Multe dintre noi nici măcar nu ne dăm seama."
, a scris fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” pe contul său personal de Instagram.

Emilia Ghinescu i-a oferit lui Emily un sfat din suflet

Interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu a fost una dintre persoanele care i-au transmis tinerei mămici mesaje de încurajare. Aceasta i-a sugerat să caute alinare în brațele soțului său și în timpul petrecut cu acesta și cu fetița lor.

Artista a adăugat faptul că Emily poate trece peste aceste momente dacă petrece timp de calitate cu familia sa, care o să îi ofere toată iubirea și tot sprijinul de care are nevoie. 

Emily Burghelea – în lacrimi pe rețelele de socializare: “Simțeam că nu mai pot”

Emily, tiza mea… ai o familie așa frumoasa, un înger de copil și un soț care te iubește infinit(eu am văzut asta). Sprijină-te pe umărul soțului tău, ghemuiește-te la pieptului lui si ai sa vezi ca nu ești singura si ca in el găsești ce-ti lipsește tie uneori! Privește in ochii fetiței tale, tine-o in brațe si simte-i mirosul si ai sa înțelegi ce responsabilitate ai, cât de importantă este menirea data de Dumnezeu…aceea de a fi mama! Caută la ei, draga mea…caută la ei puterea ta ”, i-a transmis Emilia Ghinescu fostei concurente "Bravo, ai stil!".

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Emily Burghelea i-a mulțumit solistei tot pe rețeaua de socializare, arătând faptul că mesajul primit a impresionat-o și a emoționat-o pe tânăra mămică: “Mulțumesc infinit!”

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul lui Emily Burghelea| ANDREI

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies