Emily Burghelea, mamă pentru a doua oară?: „Nu se știe niciodată”

Emily Burghelea
Emily Burghelea nu spune nu încă unui copil

Ce spune Emily Burghelea despre familia sa și despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

Emily Burghelea se consideră una dintre cele mai norocoase femei din lume. Anul trecut a devenit mama unei fetițe superbe și a ajuns și în fața altarului alături de bărbatul cu care se iubește de câțiva ani.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și-a ținut ascunsă sarcina timp de câteva luni, iar dacă vorbim despre soțul ei, vedeta nu a vrut să facă publică identitatea acestuia.

Citeste si: Iubitul lui Emily Burghelea s-a enervat la culme! Ce l-a făcut pe Andrei să-și iasă din minți atât de rău: ”Nu știu, lasă-mă”


Încă de la primele apariții TV ale acestuia, Emily Burghelea a anunțat că pe tatăl copilului său îl cheamă Andrei, iar la evenimentele mondene ori în aparițiile TV a preferat să apară cu ochelari de soare și mască de protecție.

Acest gest i-a atras tânărului multe reacții de dezaprobare din partea internauților, însă acesta a dezvăluit de mai multe ori că își dorește să fie discret și ca lumea să nu îl asocieze cu slujba pe care o are.

Citeste si: Emily Burghelea vrea să ajungă la Palatul Cotroceni. Vedeta visează la o funcție înaltă: „Mă fascinează”

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Emily Burghelea si sotul
Emily Burghelea si sotul ei, Andrei[Sursa foto: Instagram]

Aflată la un eveniment monden, Emily a dezvăluit când va putea toată lumea să îi vadă chipul soțului său.

„Nu știu, cred că cel mai bine îl întrebi pe el! Nu este astăzi aici, cu mine, a rămas acasă cu Amedea, dar poate îl prinzi și îl întrebi. Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască. El nu și-a dorit niciodată expunere publică, a făcut chestia asta doar de dragul meu, să zic așa', a declarat Emily Burghelea, potrivit EGO.

 

Când vine vorba de al doilea copil, Emily nu ar spune nu:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu se știe niciodată. Este destul de greu să faci un copil”.

Emily Burghelea și-ar dori să se întoarcă în televiziune

Deși în ultima perioadă și-a dedicat timpul micuței Amedea, Emily Burghelea nu exclude posibilitatea de a se întoarce pe micile ecrane, ultimul său proiect fiind unul care i-a lăsat un gust amar.

„Momentan, sunt cumva în concediu de maternitate, Amedea nu a făcut încă 2 ani.

Stau cu ea acasă în permanență, astfel că mi-ar fi destul de greu să mă reîntorc. Am avut câteva propuneri când ea era destul de mică, dar am zis pas. Încă o alăptam și nu mă vedeam în stare să revin în televiziune, să am o rubrică atunci când Amedea avea 6 luni. Dar, da, de ce nu, după ce termin facultatea și Amedea o să fie mai mare și o să fie la grădiniță.
Nu spun nu, televiziunea este una dintre pasiunile mele”, a mai dezvăluit Emily Burghelea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

"Ne mai dorim" Emily Burghelea a făcut un anunţ emoţionant! Vedeta, din nou mămică în viitorul apropiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies