Emily Burghelea s-a infectat cu un virus după ce a rămas iar însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău”

Emily Burghelea sot
Emily Burghelea s-a casatorit in 2021

Ce se întâmplă în aceste momente cu Emily Burghelea, după ce a rămas din nou însărcinată. Tânăra a avut nevoie de ajutorul medicilor.

La doar câteva zile după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, Emily Burghelea trece prin clipe extrem de grele. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a aflat că s-a infectat cu un virus și se află la pat.

Simpatica tânără a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa după ce a aflat că va deveni mamă din nou. Amedea, fiica celor doi, s-a infectat cu un virus, pe care l-a transmis și părinților săi.

Din fericire, în urma testelor, cei trei au aflat că nu este vorba despre Covid-19.

Micuța Amedea se simte mai bine, dar Emily și Andrei încă mai urmează tratament pentru a se însănătoși.

Soțul lui Emily Burghelea a fost nevoit să își șantajeze soție pentru a lua tratamentul prescris de către medic.

„Azi nu s-a mișcat din pat de rău.

Am luat amândoi virusul Amedeei de la grădiniță ”, a dezvălui soțul lui Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea bolnava
Emily Burghelea bolnava dupa ce a ramas iar insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară: „Am trecut de la agonie la extaz”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii” Emily Burghelea, momente tensionate cu tatăl fetiței sale

Întregul moment în care Andrei încearcă să o convingă pe soția sa să ia tratamentul a fost filmat, iar atunci când amândoi se vor simți mai bine, probabil că vor fi amuzați de întreaga situație.

Ca un soț iubitor, Andrei a fost extrem de atent cu soția sa însărcinată, pentru a se simți cât mai bine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Emily Burghelea a început să aibă pofte

Mai mult decât atât, Emily a început să aibă pofte în sarcină, așa că l-a rugat pe Andrei să meargă să îi cumpere o shaorma.

„Îmi este poftă de ceva și l-am trimis să-mi cumpere. O shaorma mai exact. Mi se pare imposibil cum m-am setat ca să-mi fie poftă de chestii. Atunci când eram însărcinată cu Amedea n-am cerut o măslină, absolut nimic. După ce am născut-o, mi-am zis că am trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și nu am avut nicio poftă.

Și mi-am zis: la următorul bebeluș, cu siguranță, o să-mi fie poftă de mai multe chestii mai des. Mi-am pus asta în cap, iar acum chiar îmi e poftă de chestii și e pe bune, nu sunt pofte închipuite. Simt că dacă nu mănânc ceva leșin”, a mai povestit Emily Burghelea pe rețelele de socializare, care a dezvăluit și cât de greu îi este să ia tratamentul.

Citeste si: Cine este Emily Burghelea. "Am intrat într-un nor negru”

Emily Burghelea este insarcinata
Emily Burghelea este insarcinata pentru a doua oara[Sursa foto: Instagram]

„Dar nu vreau să iau. Dar oare nu poate să-mi treacă fără pastile?(...) Cum îi dau eu tratamentul prescris de medic Amedeei, așa mi-l dă soțul meu mie. Avem ceva în comun, amândouă facem figuri.

Am primit de la doctor un tratament permis în sarcină, credeam că pot să trec peste fără ele, dar se pare că e necesar”, a fost reacția blondinei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies