Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida
emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! Showbiz-ul autohton este zguduit de noi acuzații la adresa faimoasei prezentatoare TV.

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! Povestea care o are în prim-plan pe Emily Burghelea este departe de a se încheia. La două zile după ce și-a dat demisia, ie la iveală noi detalii despre fosta asistentă TV.Deși susține că și-a dat demisia, foștii colegi ai lui Emily au dezvăluit că aceasta a fost dată afară.

Citeste si: Mirela Vaida, reacţie incredibilă după ce Emily şi-a dat demisia! Prezentatoarea tv a fost atacată crunt pentru că a spus asta! "Adevărul"

emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida
emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Există mai multe variante pentru plecarea lui Emily Burghelea de la emisiunea la care era asistentă TV. Totuși, frumoasa blondă a decis să pună punct tuturor zvonurilor și a dezvăluit varianta ei de poveste, într-un vlog postat pe canalul său de YouTube.( Citeste mai mult: Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița)

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! Acuzații grave la adresa prezentatoarei TV

După numeroase discuții și ipoteze apărute în tabloide, Emily Burghelea a dezvăluit faptul că Mirela Vaida i-a vorbit urât în spatele camerelor de filmat, desi odată ce acestea au început să înregistreze a avut un comportament exemplar față de asistenta TV, pentru a câștiga simpatia și empatia telespectatorilor.

Citeste si: Emily Burghelea demască staff-ul emisiunii în cadrul căreia a lucrat. Conversația care demonstrează că toți știau de bătăile pe care le încasează Vulpița

emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida
emily-burghelea-scandal-cu-mirela-vaida

Citeste si: Bombă în televiziune! Asistenta tv și-a dat demisia după ce Vulpița din Blăgești i-a făcut o mărturisire cruntă



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Noua stare de alertă intră în vigoare de astăzi! Iată care sunt principalele restricții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies