Emily Burghelea și soțul ei au ajuns la spital! Ce s-a întâmplat în timp ce făceau ultimele pregătiri pentru nuntă

Emily Burghelea și Andrei
Emily Burghelea și Andrei

Emily Burghelea și soțul ei au luat o pauză de urgență de la organizarea nunții pentru a ajunge la spital!

Emily Burghelea și Andrei au întâmpinat o situație mai puțin obișnuită în timp ce puneau la punct ultimele detalii pentru mult așteptatul eveniment.

Cei doi se aflau la locația unde se va desfășura întreaga ceremonie împreună cu organizatorii evenimentului în momentul în care Andrei a observat că o pasăre de mici dimensiuni se zbătea în piscina localului. Aceasta era pe punctul de a se îneca, dar spiritul de observație al bărbatului a salvat întreaga situație neplăcută.

Citeste si: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Cei doi au încercat să-i ofere primul ajutor, dar la acel moment se părea că micuța pasăre nu dădea semne vitale, așa că au renunțat la ce aveau de făcut și au plecat de urgență la prima clinică veterinară pe care au găsit-o.

Emily Burghelea a salvat o pasăre
Emily Burghelea a salvat o pasăre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Soțul lui Emily a salvat o pasăre de la înec

Ajunși la clinică, veterinarii au încercat să usuce pasărea cu ajutorul unui uscător de păr, iar mai apoi au verificat dacă nu are fracturi sau răni. La final i-au dat câteva semințe pentru a se asigura că își ia cantitatea necesară de hrană pentru a se pune pe picioare, iar mai apoi au plecat cu ea înapoi la locație unde au lăsat-o în siguranță afară.

Emily Burghelea

Nu este prima dată când Emily Burghelea oferă ajutor păsărilor! Anul trecut, tânăra a vrut să salveze un pescăruș pe care îl găsise în Constața, dar cei de la clinica la care a mers au eșuat lamentabil, spunând că pasărea nu are nimic și că își va reveni. 

Citeste si: Schimbări radicale în viața Ancăi Serea! Fiul cel mare a luat o decizie foarte importantă: „Nu îl voi mai vedea în fiecare zi”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Acesta a murit chiar la mine in casa dupa ce am facut tot ce am putut pentru el. L-am transportat la Bucuresti si i-am facut necropsia pe banii mei doar ca sa demonstrez ca Spitalul Veterinar la care l-am dus nu a facut nimic sa-l ajute. Am demonstrat asta! Pescarusului i s-a facut o injectie de pisici care nu i-a facut nici rau dar nici bine.

A fost facuta doar ca acea Clinica sa aiba pe ce sa ne ia banii.

Acest Spital Veterinar a facut FRAUDA FISCALA. Au batut in casa mult mai putini bani decat ne-au luat de pe card. Lasand asta la o parte, am aflat ca acest pescarus a fost intoxicat cu DDT. Stiti ce inseamna asta? In Dobrogea se foloseste DDT in agricultura. Adica? Adica daca Politia si Directia Sanitar Veterinara si cei de la Mediu (institutii la care am depus plangeri din prima clipa, si catre care am venit acum cu actele de la necropsie) nu fac o ancheta, sanatatea noastra, a TUTUROR este pusa in pericol”, spunea aceasta la momentul respectiv.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Marilena, iubita lui Andrei Ciobanu de la Survivor, se gândește să devină mămică! „Vreau să te văd gravidă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies