Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc

   Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc
Emisiunea “ROventura”, de la Kanal D, Premiul de excelenţă pentru promovarea turismului romanesc

Emisiunea “ROventura”, difuzată de Kanal D, în fiecare sambătă, de la 14:45, a primit distincţia de Excelenţă pentru promovarea turismului românesc, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Lansarea “Cartei Albe a Turismului din România” a adus împreună personalităţi din industria turismului, care s-au implicat de-a lungul timpului în evidenţierea potenţialului turistic al ţării noastre, pe plan naţional şi internaţional.

Onoranta distincţie oferită emisiunii “ROventura” a fost tridicată în numele echipei Kanal D de Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Dogan Media.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Străvoiu, le aduce telespectatorilor, în fiecare sâmbătă, de la 14:45, frumuseţi nebănuite din toate colţurile ţării.

Indiferent de anotimp şi de distanţe, roventurienii sunt neobosiţi în drumurile lor pline de surprize frumoase, de tradiţii, comori ale istoriei îndepărtate sau recente, dar şi delicii gastronomice. Cele mai interesante regiuni din România, unele încă nedescoperite, adevărate comori ce aşteaptă să bucure turiştii de pretutindeni, sunt aduse în fiecare weekend în faţa publicului.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies