„Emisiunile au profitat de situația mea financiară precară! Au încercat să mă pună în lumini proaste contra unor sume de bani.” Ioana Tufaru, despre trecutul său tumultuos

„Emisiunile au profitat de situația mea financiară precară! Au încercat să mă pună în lumini proaste contra unor sume de bani.” Ioana Tufaru, despre trecutul său tumultuos
„Emisiunile au profitat de situația mea financiară precară! Au încercat să mă pună în lumini proaste contra unor sume de bani.” Ioana Tufaru, despre trecutul său tumultuos

Iana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, și-a deschis sufletul și a vorbit despre aparițiile controversate pe care le-a avut la TV.

Ioana Tufaru este fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, care, din păcate, are o poveste de viață de-a dreptul dramatică. În vârstă de 43 de ani, Ioana Tufaru și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, Anda Călugăreanu pierzând lupta cu cancerul pulmonar la numai 45 de ani. În ceea ce-l privește pe tatăl său, Ioana Tufaru nu a avut niciodată o relație apropiată cu Dan Tufaru, astfel încât a fost nevoită să se descurce singură.

Din păcate, însă, de-a lungul vieții, fiica regretatei artiste a trecut prin diferite situații dificile, ajungând în cele din urmă să se întrețină de la o zi la alta, având o situație financiară precară. Mai mult decât atât, între timp, a dat naștere unui copil pe care a fost de asemenea nevoită să îl crească din puținul pe care îl avea.

Ioana Tufaru s-a făcut de-a lungul timpului remarcată în cadrul emisiunilor de scandal, având numeroase apariții controversate la TV.

În ultimul timp, însă, a ales să stea departe de televiziune, preferând să păstreze discreția cu privire la viața sa personală.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, Ioana Tufaru a vorbit despre perioada controversată din viața sa.

Citește și: “Mă doare mai ales pentru faptul că așa o mare artistă nu a fost decorată de niciun președinte.” Ioana Tufaru, despre cei care nu au venit la înmormântarea Ronei Hartner

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ioana Tufaru s-a făcut de râs la televizor pentru bani?!
Ioana Tufaru [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță. Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat.” Ioana Tufaru nu și-a putut înscrie copilul la școală

Ioana Tufaru s-a făcut de râs la televizor pentru bani?!

Ioana Tufaru s-a făcut de râs la televizor pentru bani?!
Ioana Tufaru[Sursa foto: Facebook]

Ioana Tufaru a vorbit despre aparițiile sale controversate la televizor, mărturisind că la vremea respectivă se afla într-o situație dificilă din punct de vedere financiar și a acceptat să fie pusă într-o lumină negativă și să fie plătită

pentru acest lucru. Acum, fiica Andei Călugăreanu își dorește ca fiul său să nu citească lucruri negative despre ea, de aceea a ales să dea dovadă de discreție.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

La început eram foarte deranjată, foarte supărată. Cu timpul am început să le asimilez altfel. Odată cu trecerea timpului eu am explicat despre acele apariții ale mele și am crezut că lumea va înțelege că a văzut doar la televizor ceva, nu că și omul pe care îl vedeau era la fel cu ce au văzut acolo. Când am văzut că mulți au o mentalitate ușor greșită, am început să nu le mai dau așa mare importanță.

Situația mea financiară de atunci era foarte precară. Ei s-au folosit de acest lucru. Acele televiziuni s-au folosit de lucrul ăsta. M-au știut mai vulnerabilă atunci când venea vorba de bani și atunci au încercat să mă pună în lumini proaste în ochii telespectatorilor, contra unor sume de bani. Pe mine mă încântau lucrurile astea. Mi-am pierdut un pic capul. Acum, și dacă nu dispăreau acele televiziuni, eu nu aș mai fi vrut să apar.

Am încercat să intru într-un con de umbră pentru că m-am gândit la faptul că al meu copil va citi lucruri neplăcute despre mama lui și își va crea o impresie greșită. Am încercat să las cumva în urmă lucrurile astea rele și să mă las un pic la o parte.”, a declarat Ioana Tufaru.  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Eu militez pentru stabilitatea lor și cred că asta înseamnă de fapt iubirea pentru copii, lor să le fie bine.” Alina Sorescu, noi declarații despre procesul cu Alex Ciucu! Cât va mai dura acesta?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies