Emma Stone este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă!

Emma Stone
Emma Stone este însărcinată

Emma Stone este gravidă pentru prima oară. Actrița și soțul ei, Dave McCary vor deveni părinți în curând. Vedeta a fost văzută la plimbare pe străzile din Los Angeles.

Emma Stone este însărcinată pentru prima oară! Actrița a fost văzută la plimbare pe străzile din Los Angeles și toți fanii au felicitat-o pe rețelele de socializare pentru "burtica" de gravidă.

Emma Stone este însărcinată

Emma Stone și Dave McCary vor deveni părinți pentru prima oară. Actrița a fost văzută la plimbare, prin cartier, purtând haine lejere de culoare neagră, dar și o șapcă neagră, asortată.

De asemenea, Emma Stone purta și masca de protecție corespunzătoare regulilor pe timp de pandemie.

Emma Stone și Dave McCary și-au anunțat logodna în luna decembrie 2019, atunci când actrița le-a arătat tuturor inelul superb pe care l-a primit. Fanii erau totuși siguri că cei doi îndrăgostiți se logodiseră din septembrie 2019, având în vedere că cei doi purtau brățări asemănătoare.

Emma Stone
Emma Stone insarcinata[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit în secret și vor avea un copil

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși viitori părinți par extrem de fericiți, nu vor să-și expună prea mult viața personală. După ce Dave McCary și-a anunțat logodna, nu a mai dat niciun detaliu legat de relația cu Emma Stone, așa că fanii așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură alte știri picante.

 

Emma Stone și Dave McCary nu au vrut să dea prea multe detalii legate de logodnă, însă știm că inelul de logodnă a costat aproximativ 4.780 de dolari și că este o piesă valoroasă de 18 k. 

Citeste si: Bat clopote de nuntă! S-au logodit după nici doi ani de relație

Emma Stone spunea în 2018, într-un interviu cu Jennifer Lawrence, că este destul de matură pentru a-și întemeia o familie și a se așeza la casa ei. Actrița spunea că nu mai este așa tânără, dar nu este nici atât de bătrână pentru a nu mai putea face toate lucrurile pe care le dorește.

Emma Stone era de părere că nu ar putea fi niciodată o mamă bună  sau o soție asemenea, dat fiind faptul că niciodată nu a avut grijă de copiii, însă pe măsura ce timpul a trecut actrița și-a schimbat părerea legată

de acest subiect. 

Cel mai nou film în care Emma Stone joacă, se numește "Cruella". Actrița o interpretează chiar pe hoața de câini dalmațieni.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Diana Dondoe este însărcinată pentru prima dată! A ținut totul secret

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies