Emoții pentru Lidia Buble, alături de sora ei care a îmbrăcat rochia de mireasă. “Nu plânge că mă faci și pe mine.”

Emoții pentru Lidia Buble, alături de sora ei care a îmbrăcat rochia de mireasă. “Nu plânge că mă faci și pe mine.”
Emoții pentru Lidia Buble, alături de sora ei care a îmbrăcat rochia de mireasă. “Nu plânge că mă faci și pe mine.”

Lidia Buble, emoții de zile mari, alături de sora ei, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Lidia Buble, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, provine dintr-o familie numeroasă, fiind în total 11 frați, dintre care patru surori. Acestea au copilărit împreună și au împărțit atât de bune, cât și rele, iar relația dintre ele este bazată pe iubire și ajutor necondiționat. Se sprijină de fiecare dată când au ocazia și duc la extremă fiecare emoție pe care o simt împreună.

Chiar dacă petrece destul de mult timp în lumina reflectoarelor, aceasta nu uită niciodată de familie, de toate lucrurile învățate acasă și se bucură de fiecare moment alături de toți cei dragi ei.

Lidia Buble, momente emoționante alături de sora ei, îmbrăcată în rochia de mireasă

Citește și: Lidia Buble pune bazele unei noi afaceri! Pe ce planuri vrea să se dezvolte artista! „Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni.”

Sora Lidia Buble
Sora Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Lidia Buble, întâmplare neașteptată la un restaurant cu stele Michelin! Artistei i-a picat fața când a văzut cât trebuie să dea pe o pizza! „Mi s-a părut extraordinar de mult.”

De această dată, Lidia Buble a trăit emoții de zile mari, alături de mezina familiei, sora ei, care ajuns să facă pasul cel mare și să își unească destinul cu partenerul de viață în

fața lui Dumnezeu. Artista a făcut un videoclip pe rețelele de socializare, în care arătat-o pe sora ei, vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, care aproape a făcut-o și pe artistă să nu se poată să-și stăpânească lacrimile. Nici urările nu au lipsit, astfel că artista a complimentat-o pe mireasă și petrecerea avută și i-a dorit o viață binecuvântată, în care să lăcrimeze doar de fericire. După spusele Lidiei Buble, artista a rămas mezina familiei, care trebuie să facă următorul pas spre căsătorie.
„Mă pregătesc să pun mireasa, e ruptă de plâns. Uitați trădătoarea care m-a trădat, că a zis că nu se căsătorește. Acum nu plânge că mă faci și pe mine. Nu mai ești mezina, acum eu am rămas. Astea sunt lacrimi de fericire, doar de fericire să plângi. Ai fost cea mai frumoasă mireasă și ai avut o petrecere minunată. Îți doresc să ai parte de o viață binecuvântată, cu lacrimi doar de fericire.
Încă o dată repet, să nu fiți cuminți, să aveți amintiri frumoase.”,
a spus Lidia Buble într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Sora Lidia Buble
Sora Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

@lidiabubletok

Am ramas ultima😋😅🥹❤️ Te iubesc, LORI! Ai fost PERFECTA astazi! Casnicie binecuvantata!🙏

♬ original sound- Lidia Buble



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri? „Eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Somon la cuptor, cu cartof dulce și zucchini, rețeta Giuliei Nahmany. “Aici avem o masă completă, în doar câteva minute.”

Când se termină serialul turcesc „Vinovați de iubire”, de la Kanal D! Iată când va fi difuzat ultimul episod! Ce serial îi va lua locul pe micile ecrane

Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor


Cookies