Emy Alupei, adevărul despre relația cu Iancu Sterp! Ce spune despre despărțirea lui de Denisa

Emy Alupei,  adevărul despre relația cu Iancu Sterp! Ce spune despre despărțirea lui de Denisa
Emy Alupei, adevărul despre relația cu Iancu Sterp! Ce spune despre despărțirea lui de Denisa

Emy Alupei a vorbit despre relația pe care o are cu Iancu Sterp. Ce spune despre colegul său de la Survivor, care s-a despărțit de Denisa.

După ce a fost acuzată că a intervenit în relația lui Iancu și a Denisei de la Puterea dragostei, Emy Alupei a spus ce se întâmplă între ea și fostul concurent de la Survivor.

Iancu a rămas timp de câteva zile la Emy, așa că mulți s-au gândit că cei doi sunt împreună, iar Denisa este istorie.

Emy Alupei dezminte relația cu Iancu Sterp

Emy Alupei a dezvăluit că între ea și Iancu este doar o relație profesională și că îi leagă o frumoasă prietenie. Cu toate că Iancu a rămas la ea peste noapte, Emy a negat că ar fi dormit împreună, explicând că au existat nenumărate situații în care și-a găzduit prietenii.

Citeste si: Culiță Sterp are iubită! Faimosul solist nu se mai ascunde!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro


„Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui. Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el. Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el. Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură. Dacă cineva doarme la mine să știți că am camere pentru toată lumea, adică nu trebuie să doarmă cu mine în pat un om ca să stea la mine în casă.

Eu am adus în casa mea foarte mulți prieteni, am adus și cupluri în casă la mine, am avut invitați care au rămas peste noapte și nu e ca și cum am o relație cu toată lumea care a venit la mine în casă.", s spus Emy Alupei.


Denisa, adevărul despre despărțirea de Iancu

Emy Alupei, adevărul despre relația cu Iancu Sterp! Ce spune despre despărțirea lui de Denisa
Emy Alupei, adevărul despre relația cu Iancu Sterp! Ce spune despre despărțirea lui de Denisa

Anunțul despărțirii a venit chiar de la Denisa, care a explicat în vlogul ei faptul că lucrurile nu au mai funcționat între ei doi și că au hotărât să rămână prieteni.

Denisa de la Puterea dragostei s-a despărțit de Iancu imediat după finală

Citeste si: Iancu Sterp și-a amenințat iubita că o va părăsi: „Bărbaţii sunt mai loiali unei echipe de fotbal decât unei femei”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Bună, am să fac un video scurt ca să nu vă țin prea mult și să pun capăt speculațiilor dacă mai suntem sau nu împreună. Ei bine, nu mai suntem împreună, ne-am separat pe 31, imediat după finală.

O sută de mii de mesaje de la voi și am spus că dacă o să fie să ne despărțim, nu o să vă ascund. O să vă spun.

ei bine, relația noastră s-a terminat după data de 31, după finala Survivor. Până acum nu am spus nimic pentru că încă vorbeam, nu puteam să terminăm relația imediat. Nu îmi găsesc cuvintele, îmi e greu să fac acest videoclip. E pentru binele amândurora această despărțire, distanța a fost principala cauză a despărțirii.... Îmi tremură vocea.

Da, deci....nu vreau să fac pe victima. Decizia a fost luată de amândoi.

Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, poate și ea. Faptul că el a fost plecat foarte mult și nu ne-am închegat relația. O să ne fie mai bine de acum, pe drumuri separate”, a spus Denisa.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies