Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață
Emy Alupei de la Survivor, păzită de două vedete Exatlon! Ana Otvoș și Mădălina Predoi, gărzi de corp pentru cântăreață

Emy Alupei de la Survivor România 2020 e păzită de două vedete Exatlon, într-un clip filmat înainte să plece în Republica Dominicană.

Emy Alupei de la Survivor România 2020 e păzită de două vedete Exatlon, într-un clip realizat la finalul anului trecut.  Este vorba despre Ana Otvoș și Mădălina Predoi, seminifaliste în Exatlon Sezon 2, filmat tot în Republica Dominicană. Piesa la care Emy le-a ales pe cele două să apară se numește ”Fata lui Tony Montana” și are peste 1,2 milioane de vizionări pe Youtube.

Citeste si: Iancu Sterp s-a mutat la Emy Alupei?! De trei zile doarme acasă la fosta colegă de la Survivor, în timp ce Denisa, iubita lui, e în Londra

Ana Otvoș și Mădălina Predoi joacă în clip rolul unor gărzi de corp sexy, înarmate până în dinți, sexy, rele și pline de mușchi. La un moment dat, ele apar purtând câte o vestă antiglonț peste lenjeria intimă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Interesant este că la momentul la care a fost realizat acest viceoclip, Emy Alupei nu știa că va ajunge peste doar câteva luni și ea în Republica Dominicană, acolo unde Ana și

Mădălina au demonstrat cât de puternice sunt. Emy nu a fost în echipa Faimoșilor de la începutul competiției, din ianuarie 2020, ci a venit abia în martie. Totuși, evoluția acesteia a fost una remarcabilă, Emy ajungând, precum femeile-bodyguard din clipul ei până în fazele semifinale ale competiției din Dominicană.

Emy Alupei de la Survivor, păzită de vedete Exatlon! Clipul, vizionat de 1,2 milioane de ori

Emy Alupei este în prezent una dintre cele mai în vogă artiste de trap din România, un stil muzica cu foarte mulți adepți în rândul publicului. Emy are aproape 200.000 de abonați pe canalul ei de Youtube iar recordul de vizualizări l-a făcut cu piesa ”Nu uita”, care a strâns 11 milioane de view-uri într-un an.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Fără îndoială, concursul Survivor România i-a adus lui Emy și mai mulți fani. Deși la început părea să nu aibă vreo șansă în fața unor sportivi profesioniști, Emy Alupei a reușit să-și depășească toate limitele și să devină concurenta cu cele mai bune rezultate pe traseu.

Citeste si: Emy Alupei, primele declarații despre relația cu Iancu Sterp! ”Noi ne-am făcut o promisiune” EXCLUSIV



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies