|| PROBLEME DIFICILE || Horoscop VĂRSĂTOR august 2021. Nativii zodiei Vărsător nu scapă de amintiri dureroase!

horoscop varsator august 2021
|| PROBLEME DIFICILE || Horoscop VĂRSĂTOR august 2021. Nativii zodiei Vărsător nu scapă de amintiri dureroase!

Consultă horoscopul lunii august 2021 pentru zodia VĂRSĂTOR şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Vărsător pot face investiţii avantajoase!

Horoscopul lunii august 2021, pentru zodia Vărsător oferă câteva descrieri generale. Nu va mai gândiţi numai la problemele pe care le aveţi! Găsiți o activitate care vă va ajuta să vă eliberați mintea și să controlați impulsurile pe care le aveți.

Horoscop Vărsător August 2021 – Dragoste

Începutul lunii august 2021 va fi tensionat pentru nativii zodiei Vărsător. Conjunctura astrală a provocat instabilitate și defecțiuni în relatiile de cuplu.

Se mai pune accent pe energiile negative care cad pe acest plan sentimenatal, pentru mulţi nativi. Puteţi primi vești triste în apropierea zilei de 19 august 2021 și în data de 24 august 2021. Totuşi, vor exista mai multe oportunități pentru a vă împărtăşi dragostea, în luna august 2021. Pentru cei care sunt implicaţi în relaţii de cuplu, această lună va aduce înapoi amintiri dureroase din trecut. Trebuie să vă lăsaţi un timp îndelungat de singurătate, pentru a trece peste resentimente sau dezamăgiri.
Acest lucru trebuie să fie rezolvat în sinea voastră, pentru a nu atrage o relație cu o persoană la fel de rănită. După 28 august 2021 este bine să aprofundaţi o anumită implicare în planul sentimental, începând cu o prietenie sinceră. Pentru cei care sunt logodiți, la începutul lunii august 2021 va fi o nevoie mai mare de înțelegere. Poate exista stagnare sau poate fi necesară o pauză pentru a rezolva problemele dificile, pentru a nu ajunge la despărţire.
Doar aşa puteţi trece împreună într-o fază mai bună a relaţiei de cuplu.

Citeste si: //GEMENI// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Gemeni pot ajunge la psiholog!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: //CAPRICORN// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii zodiei Capricorn pot trece printr-o despărţire!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop Vărsător August 2021 – Bani

Nativii zodiei Vărsător trebuie să evite în a lua angajamente sau a face tranzacții în luna august 2021. Puteţi vedea în timp că există mai multe elemente și mai multe informații despre intențiile rele, ale unor persoane implicate. Dacă sunteți atenţi, puteți evita riscurile și pierderile. Există șanse de succes, dacă există o atenție deplină și organizare prefectă.

Totuşi din unele situații negative puteţi învăţa multe lucruri. Scopurile trebuie bine definite pentru a nu pierde bani. Investiți în propriile valori și cu siguranţă, veți găsi o cale către succes.

Horoscop Vărsător August 2021 – Sănătate

Nativii zodiei Vărsător sunt deschişi către dialog. Încercaţi să nu vă judecaţi pentru greşelile trecutului. Acestea sunt de fapt primul pas spre eliberare și vindecare.

Chiar dacă nu există o problemă psihologică gravă, terapia va ușura enorm, din cauza presiunii și tensiunii pe care o puteţi simţi în luna august 2021. În acest moment este urgentă nevoie de pace, căutarea armoniei și eliminarea de problemele altora. Sunt favorabile serile liniştite de citit sau vizioanare de filme. Acest lucru vafi benefic pentru recuperarea echilibrului vostru, emoțional și fizic.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

|| PIERDERI ȘI GREȘELI || Horoscop TAUR august 2021. Nativii zodiei Taur pot trece prin conflicte!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies