Epilarea definitivă, o soluție sigură pentru a scăpa de părul nedorit!

Epilarea definitivă, o soluție sigură pentru a scăpa de părul nedorit!
Epilarea definitivă, o soluție sigură pentru a scăpa de părul nedorit!

Epilarea definitivă, o soluție sigură pentru a scăpa de părul nedorit! Viața noastră ar fi mult mai simplă și mai frumoasă dacă am scăpa de corvoada îndepărtării părului de pe corp.

Viața noastră ar fi mult mai simplă și mai frumoasă dacă am scăpa de corvoada îndepărtării părului de pe corp o dată la două săptămâni, sau chiar mai des. Indiferent de metoda pe care o folosim – aparat de ras, epilator, ceară etc. –, operațiunea nu este deloc plăcută, dovadă fiind zgârieturile, iritațiile și chiar arsurile dobândite după fiecare astfel de „sesiune”. Este momentul să spunem stop acestui disconfort și să apelăm la un tratament de epilare definitivă cu laser.
Înainte de a merge la salon pentru a face această procedură, ar fi

bine să știi câte ceva despre ce presupune epilarea definitivă. În ce constă intervenția? Este nevoie de o pregătire specială în prealabil? Câte ședințe sunt necesare pentru a spune adio pilozității nedorite? Există efecte adverse după? Suntem siguri că și tu îți pui astfel de întrebări, așa că îți răspundem la ele în cele ce urmează.

Ce presupune epilarea definitivă?

Mai întâi de toate, trebuie să știi că, pentru a face un astfel de tratament, este extrem de important să alegi un cabinet sau un centru de frumusețe profesional, cu oameni bine pregătiți în acest

domeniu și dotat cu aparatură performantă. La cabinetul Cerasela Brumă din Constanța găsești servicii de cea mai înaltă calitate, personal specializat și cele mai bune echipamente de pe piață, așa că poți merge aici cu cea mai mare încredere.

Să revenim la întrebările de care aminteam la începutul articolului:

În ce constă intervenția?

Practic, există două tipuri de epilare definitivă: una cu laser, care pătrunde profund în piele și distruge foliculii de păr, și alta cu lumină intens pulsată (IPL), care ajunge până la rădăcina firului de păr și o distruge, însă fără să afecteze pielea. Trebuie precizat că intervenția cu laser este mai eficientă, însă mai costisitoare, în timp ce epilarea cu IPL are ca puncte forte rapiditatea și costul mai accesibil.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Este nevoie de o pregătire specială înainte?

Înainte cu șase luni de epilarea definitivă este recomandat să nu te mai epilezi cu ceară. De asemenea, ar fi bine să nu îți expui pielea la soare nici înainte, nici după realizarea procedurii.

Apoi, este foarte important ca, înainte de începerea tratamentului, pielea să fie perfect curată (nu ai voie să folosești creme, deodorante sau alte produse cosmetice). Pentru rezultate optime, specialiștii te sfătuiesc să eviți o perioadă apa caldă, expunerea la orice sursă de căldură (saună, sport etc.) și folosirea produselor agresive, așa cum sunt cele exfoliante.

● Câte ședințe sunt necesare pentru a spune adio pilozității nedorite?

Pentru a scăpa definitiv de pilozitatea nedorită este nevoie de mai multe ședințe, numărul lor variind în funcție de tipul pielii, culoarea părului şi de zona tratată. Şedinţele pot avea loc la intervale cuprinse între 4 şi 12 săptămâni.

● Există efecte adverse?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În ceea ce privește efectele adverse, nu ai de ce să îți faci griji. Este normal ca în timpul intervenției şi după să apară zone înroşite sau puţin umflate, care pot persista timp de o zi sau chiar două zile.

Cerasela Brumă Beauty Clinic – epilare cu laser, fără durere

Dacă vrei să uiți de grija și disconfortul epilării clasice și să ai permanent o piele moale și netedă, nu mai sta pe gânduri și fă-ți o programare la cabinetul Ceraselei Brumă pentru un tratament de epilare cu laser.

Fie că ai nevoie de o epilare definitivă totală sau de una parțială, procedura va fi una confortabilă, și asta datorită capului de laser cu funcție de criogenare, care face ca durerea să fie inexistentă. Tehnica folosită în acest cabinet are la bază impulsuri rapide de lumină infraroșie, cu un consum scăzut de energie, pentru a minimiza disconfortul.

Pe lângă faptul că elimină părul într-un mod eficient, intervenția este sigură pentru majoritatea tipurilor de piele. Descoperă mai multe informații pe ceraselabruma.ro!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies