Episod violent în Casa Puterea Dragostei! Cristian Comănici, gest șocant față de o concurentă!

cristian comanici violent
Episod violent în Casa Puterea Dragostei! Cristian Comănici, gest șocant față de o concurentă!

Spectatorii au asistat la un nou episod violent în ultima gală a show-ului matrimonial Puterea Dragostei.

Discuțiile aprinse și tensiunile au dus la un nou episod violent în Casa Puterea Dragostei. În timpul unei gale din cadrul show-ului matrimonial prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, Cristian Comănici a recurs la un gest extrem de violent, vrând să arunce cu un scaun într-o concurentă.

Este binecunoscut faptul că fratele Biancăi Comănici, Cristian, este într-un război fără de sfârșit cu Alexandra și Andrada, cele mai vocale concurente din Casa fetelor.

Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la o astfel de reacție din partea concurentului.

cristian comanici violent

Iată cum a decurs scandalul!

Cristian Comănici: Tu îi votezi la cuplul lunii!

Alexandra: Da, îi votez, decât să arăt niște mincinoși care arată oamenilor de acasă cuplul perfect care nu există! 

Cristian Comănici: Hoațo! Hoațo! (…) V-ați bătut, bă femeilor, v-ați luat cu mâinile de păr pe aici și acum vii și o votezi! Crezi că eu sunt prost?  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

Andrada: De ce mă amenință să tac?! Niciodată nu o să tac!

Andrada
Andrada de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristian Comănici: În momentul în care Maria s-a apropiat de Marinescu, Andrada a primit mesaj «nu îi lăsa să facă relație!»

Andrada: Te rog să vii cu votezi! Decât să vorbim despre mine și informațiile pe care le dau, de ce nu vorbești, George, despre tine și femeile care îți trimit bani pentru pozele cu tine dezbrăcat”,  e schimbul de replici dintre

concurenți, potrivit  kanald.ro.

Citeste si: Scandal la "Puterea Dragostei"! Nicos a părăsit emisiunea după ce a spart ușa cu pumnul

Cristian Comănici nu este singurul concurent implicat într-un scandal. Mădălina s-a supărat pe George, fără a-i divulga motivul real pentru care nu mai vrea să discute cu acesta.

„Dai cu scaunul în Maria?! Ești bărbat și tu!”,  este replica lui Rareș în momentul în care Cristian Comănici ia un scaun pentru a-l arunca înspre Maria.

George a intervenit în scandal, mărturisind că nu mai suportă situația din Casa Puterea Dragostei. Concurentul a dat cu șutul în scaunul din fața lui, precizând că un astfel de comportament la adresa unei femei nu este normal.

„Nu pot să fiu umană cu cineva care e un cățel! Nu pot!”,  spune Maria după ce realizează ce era să facă Cristian Comănici, care a fost oprit de echipa emisiunii de la Kanal D.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies