„Era cazul să mă angajez și eu.” Iancu Sterp și-a surprins toți fanii. Ce a postat tânărul pe rețelele de socializare

„Era cazul să mă angajez și eu.” Iancu Sterp și-a surprins toți fanii. Ce a postat tânărul pe rețelele de socializare
„Era cazul să mă angajez și eu.” Iancu Sterp și-a surprins toți fanii. Ce a postat tânărul pe rețelele de socializare

Iancu Sterp a postat o fotografie în mediul online, cu care a reușit să își uimească toți fanii. Tânărul purta o uniformă de polițist, iar mesajul pe care l-a trimis urmăritorilor săi este unul la care nu se aștepta nimeni.

În urmă cu puțin timp, Iancu Sterp a publicat o fotografie în care purta o uniformă de polițist și le-a trimis un mesaj surprinzător fanilor. Iată care este motivul pentru care purta o uniformă dedicată oamenilor legii.

Iancu Sterp și-a surprins toți fanii

Alături de fotografia pe care a postat-o pe rețelele de socializare, Iancu Sterp a transmis un mesaj celor care îl urmăresc, și anume, că era cazul să se angajeze.

„Era cazul să mă angajez și eu”, a fost mesajul transmis de Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Spre uimirea tuturor, totul a fost o glumă, deoarece tânărul nu s-a angajat cu adevărat în cadrul poliției, dar va juca un rol în noul film al lui Matei Dima, alături de foarte mulți actori, dar și multe alte vedete din showbiz-ul românesc.

Printre persoanele care vor apărea în acest film se numără Antonia, Anca Dumitra, Elena Chiriac și Alex Bogdan. Fratele lui Culiță Sterp va avea colegi atât amatori, cât și actori cu experiență și va fi cu adevărat o experiență pentru el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Filmul se va lansa în primăvara anului viitor, 2023, și este o satiră polițistă, o comedie de acțiune.

Antonia, detalii despre rolul din filmul lui Bromania

Antonia va juca rolul unei polițiste și a dat câteva detalii despre personajul ei. Vedeta a declarat că în film o cheamă Oli și este o polițist mai dură, se enervează ușor, nu are răbdare și îi bate pe toți.

„Am o chimie foarte bună cu Matei pe cameră și sperăm ca și oamenii care vor veni la cinema să vadă asta.

Îmi place faptul că acest film va avea multă acțiune și faptul că o să mă bat foarte mult în film. Vreau să mă antrenez și să mă pregătesc cât mai mult pentru acest rol.”, a mai adăugat Antonia.

Iancu Sterp
Iancu Sterp a imbracat costumul de politist[Sursa foto: Instagram]

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu mai vin deloc.” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce cânta. Femeia care nu l-a plătit i-a spart un microfon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies