Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu

Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu
Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a fost considerată multă vreme cea mai sexy femeie din România. De când s-a retras la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu însă a fost uitată de mai toată lumea.

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai frumoase și mai sexy vedete de la noi. Cântăreața, fostă Miss, transformată în iepuraș Playboy, apoi asistentă TV, s-a retras din lumea showbiz-ului treptat, după ce a devenit mama a patru copii. Mutată la Miercurea Ciuc, alături de soțul său care are afaceri în zonă, Nicoleta Luciu a fost ușor-ușor uitată de mai toată lumea. Au răzbătut rar știri despre ea, de cele mai multe ori nici acestea nu au avantajat-o, erau despre fluctuațiile ei de greutate sau despre problemele sale de față.

Nicoleta Luciu și-a făcut intervenții la față și a mai slăbit

Citeste si: Motivul real al divorțului Irinei Rimes

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!

Nicoleta Luciu, care va împlini luna viitoare, 39 de ani, a devenit casnică, însă de pe paginile ei de socializare reiese că nu a uitat să treacă pe la cabinetul medicului estetician, unde își face diverse intervenții la față. De altfel, mai mult capul și-l pozează Nicoleta Luciu în imaginile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Totuși, se pare că Nicoleta Luciu a mai slăbit și acum arată mult mai bine decât în urmă cu un an când a participat, alături de sora ei, la un show tv.

Atunci, Nicoleta Luciu a fost greu de recunoscut de cei care cu ani în urmă o admirau pentru trupul său sexy.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies