„Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

„Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!
„Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

Serghei Mizil a vorbit pentru prima dată despre pierderea nepotului său. Actorul a trecut prin cel mai greu moment din viața sa.

Serghei Mizil este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară, care de-a lungul timpului a obținut simpatia publicului atât prin talentul său actoricesc, dar și prin felul său de a fi, veșnic cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Astfel, îndrăgitul actor a apărut mereu în fața publicului fericit și mai mult decât atât, i-a făcut pe cei din jurul lui să râdă cu gura până la urechi, ori de câte ori a avut ocazia.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că în spatele zâmbetului său se ascunde o suferință profundă despre care actorul a găsit de abia acum puterea să vorbească.

Serghei Mizil a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa

Citește și: „Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă.” Ce i s-a întâmplat lui Serghei Mizil în noaptea dintre ani

Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unui interviu, actorul a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Este vorba despre pierderea nepotului său, Răzvan, fiul Oanei Mizil. Băiatul avea doar 25 de ani în momentul în care și-a pierdut viața în urma unui accident de motocicletă.

Am plâns când mi-au murit persoane apropiate, apoi am ieșit la șpriț și veselie. Nu am fost însă marcat ani de zile, nu am purtat doliu. Mie doliul și nunta mi se pare niște chestii primitive. Dar cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când a murit Răzvan, nepotul meu, fiul Oanei. A murit fulgerător și complet aiurea. Momentul a fost groaznic, a fost total nedrept să moară copilul ăla.

Avea 25 de ani, nevasta lui era la Snagov cu noi, avea o fetiță și era însărcinată cu al doilea copil. Eram foarte legat de Răzvan, era singurul care ne putea duce numele mai departe. Îmi aduc aminte că era de Paște, era singurul care adusese lumină de la biserică .”,   a spus Serghei Mizil, pentru  fanatik.ro .  

Serghei Mizil, dărâmat de pierderea nepotului său

Citește și: “Mi-am asumat orice fel de consecință.” Cum arată Oana Mizil, după despărțirea de Marian Vanghelie. Vedeta a reușit să-și găsească motivația de a se menține în formă

Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vestea că singurul care putea să ducă numele familiei mai departe a picat ca un trăsnet pentru omul de afaceri. Actorul a povestit cum a primit tragica veste. Potrivit spuselor sale, tragicul eveniment s-a petrecut chiar în preajma Sărbătorilor Pascale, iar în momentul în care a primit telefonul ce anunța trecerea nepotului său în neființă, Serghei Mizil nici nu a vrut să creadă că așa ceva este posibil.

Eram la masă a doua zi și m-a sunat cineva să-mi spună că e mort pe șosea, făcuse accident de motocicletă. Eu credeam că e în curte și chestia asta mi-a rămas în minte. Îmi aduc aminte că eram numai lepre la masă și singurul care ne-a adus lumina de la biserică, murise. Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Dacă e cineva bolnav asta e, te aștepți, ești pregătit. Dar când are 25 de ani și, de la masă, te duci să-l îngropi, este urât. ”,  a mai spus actorul, pentru aceeași sursă citată. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt o figură mai banală, nu ca Irina, Maria Ciobanu, Sofia sau alte soliste pe care lumea le recunoaște imediat.” Mioara Velicu, dezvăluiri neștiute despre cariera sa muzicală

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies