„Era să luăm foc aici.” Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință

„Era să luăm foc aici.” Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință
„Era să luăm foc aici.” Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință

Românii se pregătesc intens pentru sărbătorle de iarnă, iar pe lângă proiecte și alte activități la care iau parte, vedetele sunt și ele la fel de bune gospodine.

Acest lucru se întâmplă și în cazul Cristinei Vasiu, care, în dorința de a prepara gustoasele sarmale, care sunt nelipsite de pe masa de Crăciun, era să dea foc la casă, chiar în timpul unui interviu.

Citește și: Cristina Vasiu, oficial singură! Vedeta a confirmat despărțirea de Alin Gabriel: „A trecut deja ceva timp...”

Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință

Cristina Vasiu și-a dorit să demonstreze tuturor ce gospodină pricepută este, dar din nefericire pentru ea, din cauza unui mic incident, care a avut loc în bucătărie, totul se putea transforma într-un dezastru de proporții.

Ea a declarat că a lăsat tigaia, a aprins cuptorul, deoarece își dorea să bage preparatul la cuptor, iar în acel moment tigaia s-a ars și era ca bucătăria să ia foc.

„Am lăsat tigaia, am aprins cuptorul, pentru că am vrut să le bag la cuptor, și am lăsat tigaia și s-a ars. Luăm foc aici. M-am întristat acum. Mai așteptăm și musafiri, cum era să luăm foc aici, să fie fum?”, a spus Cristina Vasiu, pentru un post TV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Există oameni care te dau afară.” Simona Gherghe, anunț în mediul online. Ce a publicat prezentatoarea TV

Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință
Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință[Sursa foto: Captură tv]

Cristinei Vasiu îi este frică să stea singură în casă

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Cristina Vasiu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit, fără ocolișuri, despre teama de a dormi singură, frică pe care o are de mic copil, potrivit spuselor sale.

În urmă cu mai mult timp, Cristina Vasiu a spus, în cadrul unui interviu, că îi este teamă să doarmă singură, iar această frică o are de când era mic copil. Ea este foarte sinceră și își deschide sufletul în fața fanilor săi atunci când este nevoie.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Aceasta a spus că i-ar fi fost frică să stea singură într-o casă cu patru camere, deoarece, când era la Hunedoara, la un moment dat, niște oameni au furat haine de pe balcon, iar tatăl său a găsit urme a doua zi.

„Îmi doresc chiar anul ce vine să am o casă mai mare, asta dacă toate lucrurile funcționează bine între noi și reușim să facem treaba asta.

Singură mi-ar fi frică să stau într-o casă, eu, femeie, să mă mut într-o casă cu patru camere. Teama de a sta singură o am de mic copil, pentru că atunci când părinții mergeau la serviciu, eu rămâneam seara singură întotdeauna și la mine acasă, în Hunedoara, la un moment dat, niște oameni au furat niște haine de pe balcon, noaptea, iar tatăl meu a găsit urme a doua zi.
De atunci cred că am rămas cu o micuță teamă, cu frica asta”,
a mai declarat solista, în urmă cu ceva timp.

Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință
Cristina Vasiu, la un pas să ardă în propria locuință[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Emily Burghelea, probleme de sănătate în timpul sarcinii. Vedeta a ajuns pe perfuzii, la spital



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristina Vasiu, oficial singură! Vedeta a confirmat despărțirea de Alin Gabriel: „A trecut deja ceva timp...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies