„Eram beat!" Jador și-a jignit iubita. Ce a făcut partenera de viata a acestuia

„Eram beat!
„Eram beat!" Jador și-a jignit iubita. Ce a făcut partenera de viata a acestuia

Jador susține ca este îndrăgostit, iar acesta s-a împăcat cu iubita pe care a jignit-o pe contul lui de Instagram.

În cadrul unui interviu, manelistul a spus că postarea a fost făcută după ce a consumat alcool. În plus, acesta susține că fata l-a iertat, deși s-a supărat după cele auzite. Iată ce a spus artistul, după postările publicate de pe rețelele de socializare.

Citește și: “Să vezi ce pumn îți dau acasă.” Camelia, sora lui Jador, a dezvăluit la TV numele iubitei cântărețului

Jador și-a jignit iubita

Manelistul a convins-o pe Alexandra Dobia să-l ierte. Aceasta situație s-a schimbat destul de repede, deoarece cu câteva zile în urma, artistul a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care spunea că-i pare rău că și-a iubit partenera, numind-o femeie de moravuri ușoare.

Alexandra s-a supărat când a văzut declarațiile manelistului dar în cele din urma l-a iertat.

În prezent, artistul susține ca lucrurile între ei merg foarte bine și că în momentul în care a făcut acele declarații era sub influența alcoolului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

Jador și-a călcat în picioare iubita
Jador și-a călcat în picioare iubita[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Jador

Jador îi declară iubire partenerei sale după toată situația neplăcută pe care a creat-o. Acesta susține că îi pare rău și ca nu a mai făcut astfel de afirmații niciunei femei din viata lui.

„Această despărțire nu a existat, doar m-am supărat pe ea. O iubesc, sunt îndrăgostit, nu am spus despre nicio fată lucrul ăsta și acum îmi asum și recunosc.

Nu a fost nici măcar o ceartă, a fost doar o prostie din capul meu. Au fost vorbe spuse sub influența alcoolului, na, eram puțin…beat (nr. cuvintele jignitoare pe care le-a spus pe contul lui de Instagram despre iubita lui). Normal că s-a supărat, îți dai seama, dar să știi că iubirea… Greșelile sunt făcute să fie iertate de inimi bogate. Un om care nu are capacitatea să ierte oamenii de lângă el e un om nul.
Nu există, de fapt. Ea este un om care iartă. Și eu sunt un om care ie
rt. Noi toți ar trebui să fim oameni care iertăm. Despre asta este viața. Despre iubire, iertare și alte lucruri ”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Jador și-a călcat în picioare iubita
Jador și-a călcat în picioare iubita[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Este nevoie urgentă de sânge.” Bianca Comănici, strigăt de ajutor în mediul online. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la ,,Puterea Dragostei”

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies