„Eram foarte tânăr.” Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui. Cum se înțelege cu mama partenerei sale

„Eram foarte tânăr.” Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui. Cum se înțelege cu mama partenerei sale
„Eram foarte tânăr.” Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui. Cum se înțelege cu mama partenerei sale

Adrian Mutu, un nume cunoscut în lumea fotbalului, a fost întotdeauna apreciat de mamele fostelor sale iubite. În calitate de invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, antrenorul echipei Rapid a avut ocazia să discute despre familia sa.

De-a lungul ultimilor 10 ani, Adrian Mutu a format un cuplu cu Sandra, femeia care i-a dăruit paternitatea pentru a patra oară.

Citește și: Cine este soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici. „Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi!”

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui

Căsnicia lor este plină de liniște și momente frumoase.

„Briliantul" nu are decât cuvinte de laudă la adresa soției sale Sandra și consideră dragostea lor ca fiind una extrem de profundă. Fostul fotbalist menține o relație foarte bună și cu soacra sa, care îl răsfață mereu cu preparate pe măsură.

„Amo relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști.

Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebui să ne gândim la tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo.
Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental (n.r. – dacă îl ajută faptul că are o relație foarte bună cu soacra sa) Da, ajută, e important”, a
declarat Adrian Mutu.

Legătura dintre mama Sandrei și antrenorul Adrian Mutu este una specială. Mama Sandrei mărturisește că îl consideră pe antrenor ca pe propriul său copil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Adi e copilul meu. Nu sunt soacra lui. (…) Eu le pregătesc tot ce vor ei.”, a spus mama Sandrei.

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui.
Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui.[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Adrian Mutu despre mama Alexandrei

Înainte de a forma cuplul cu Sandra, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu. Povestea lor de dragoste a început când amândoi aveau 20 de ani, însă aceasta nu a durat mult timp.

Antrenorul echipei Rapid recunoaște că avea o relație bună cu mama actriței, însă la acea vreme era mult prea tânăr pentru a înțelege unele aspecte ale vieții și ale relațiilor.

„Cu prima, cu mama Alexandrei, ok, eram și foarte tânăr atunci, aveam 20 de ani, a doua murise. Cu soacra actuală, da, am (n.r. – o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari.

Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui.
Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mario, fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a ajuns de nerecunoscut. A împlinit 18 ani şi îşi imită tatăl la fiecare gest. FOTO

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Alexandra Dinu. „Hollywoodul este visul suprem!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies