„Eram o femeie foarte nesigură pe ea! Nu mă plăceam. Nu mă uitam în oglindă.” Catinca Roman, despre nesiguranțele din adolescență! Ce a căutat creatoare de modă la bărbații din viața sa?

„Eram o femeie foarte nesigură pe ea! Nu mă plăceam. Nu mă uitam în oglindă.” Catinca Roman, despre nesiguranțele din adolescență! Ce a căutat creatoare de modă la bărbații din viața sa?
„Eram o femeie foarte nesigură pe ea! Nu mă plăceam. Nu mă uitam în oglindă.” Catinca Roman, despre nesiguranțele din adolescență! Ce a căutat creatoare de modă la bărbații din viața sa?

Catinca Roman a vorbit despre nesiguranțele din adolescență și cum au afectat-o acestea în relațiile cu bărbații din viața sa.

Catinca Roman este fiica Mioarei Roman din prima căsnicie, cea cu Iosif Zilahy și sora vitregă a Oanei Roman. Din punct de vedere profesional, Catinca este o cunoscută creatoare de modă și are parte de un succes considerabil în cariera sa. Atunci când vorbim despre viața personală, însă, Catinca nu a fost căsătorită niciodată, dar are o fiică, Calina, din relația de lungă durată pe care a avut-o cu dansatorul Petre Dumitrescu.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Catinca Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele copilăriei sale, despre perioada adolescenței, dar și despre eșecurile în dragoste.

Catinca Roman, despre cum a afectat-o relația cu mama sa în stima de sine

Citește și: “Am observat anumite lucruri pe care ei nu le vedeau din interior. Eu am sesizat problema cu băutura. ” Catinca Roman, părere sinceră despre fostul cumnat, Marius Elisei

 Catinca Roman, despre nesiguranțele din adolescență! Ce a căutat creatoare de modă la bărbații din viața sa?
Catinca Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Știi care este legătura mea cu soră-mea. Suntem ca un cuplu din ăla de 40 de ani. Vrând-nevrând, mai citesc și eu o știre.” Catinca Roman, despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei

Catinca a dezvăluit că a avut stima de sine scăzută în adolescență, fiind un copil introvertit. Acest lucru se datorează, spune ea, relației nu foarte apropiate pe care a avut-o cu mama sa, Mioara Roman. Totodată, Catinca spune că stima de sine scăzută a afectat-o și în relațiile cu partenerii de viață.

Cred că pentru o fată este extrem de importantă imaginea mamei.

Este esențială. Felul în care o vede pe mama ei și la rândul ei este privită de mama ei îi influențează enorm cursul vieții. Eram o femeie foarte nesigură pe ea. Nu mă plăceam. Aproape că nu mă uitam în oglindă. Îmi era teamă să mă uit în oglindă. În liceu eram fata nepopulară, cu ochelari, introvertită, care în pauză în loc să iasă și să socializeze, stătea în clasă și citea.
În momentul în care am crescut, probabil din frustrările astea, din nesiguranța mea ca femeie, am vrut să contrabalansez prin parteneri care erau râvniți de altele. Nu prea a fost dragostea. Însă, întotdeauna am avut o frică, o teamă și am ales calea sigură.
”, a declarat Catinca.

Catinca Roman, despre tatăl fiicei sale

 Catinca Roman, despre nesiguranțele din adolescență! Ce a căutat creatoare de modă la bărbații din viața sa?
Catinca Roman și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Catinca Roman a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale, pe care o definește ca un „act de rebeliune”.

La momentul respectiv a fost un act de rebeliune. Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, însă am căzut de comun acord să o păstrez .”, a mai precizat creatoarea de modă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Semeni cu Georgina Rodriguez!” Corina Caciuc, comparată cu soția lui Ronaldo! Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori pe Instagram!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies