„Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat

„Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat
„Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat

Gheboasă este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și a reușit să se facă remarcat foarte repede datorită talentului de care a dat dovadă. Artistul duce o viață foarte bună în momentul actual, dar cu toate acestea copilăria lui nu a fost deloc una ușoară, mama lui abandonându-l la naștere.

În cadrul unui podcast, artistul a povestit cum a fost abandonat la naștere, iar în urmă cu puțin timp mama lui a ieșit public și a făcut public mai multe dezvăluiri de-a dreptul șocante. Iată care a fost motivul pentru care nu l-a putut crește.

Citește și: Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat

Gheboasă a intrat în inimile celor de casă într-un timp foarte scurt, iar piesele lui au intrat rapid în topuri și sunt cunoscute de mii de români. Cu toate că în momentul actual se bucură de un succes mare și este fericit, în copilărie a trecut prin multe greutăți.

Mama biologică a lui Gheboasă a decis că este momentul să spună în mod public care este motivul pentru care l-a abandonat pe fiul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat
Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat mama lui Gheboasă

Mama lui Gheboasă a mărturisit că trecutul ei a fost unul foarte greu, iar după ce artistul s-a născut, tatăl lui a intrat în închisoare. În momentele respective, femeia nu avea posibilități și îi era foarte greu să îl crească, motiv pentru care a decis că abandonul ar fi singura soluție.

„Am să vă spun tot adevărul și toată situația, pentru că mă învinovățește numai pe mine, ca să știe toată lumea ce viață am avut cu tatăl lui Gabi. Când tatăl tău a plecat la pușcărie și eu te-am născut, pe mine nu m-a primit mama. Fratele meu m-a luat, eu nu le-am lăsat în spital, te-am scos din spital, dar n-am avut posibiltate ca mamă, să te cresc.

Am fost în situații în care eram amărâtă, eram umilită. Am fost cea mai jegoasă femeie, nu mi-e rușine să spun, curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram. Nu aveam niciun sprijin. Mama mea nu m-a primit cu tine. Când m-au scos din spital, a venit cumnata mea cu fratele meu și am plecat la ei. ”, a transmis mama biologică a lui Gheboasă, într-un videoclip pe pagina sa de TikTok.

Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat
Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

@paparazzi_tiktok0 #foryou #fypシ ♬ original sound- Paparazzi_tiktok0



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies