„Eram vânătă peste tot până reușeau să-mi găsească o venă. Nu mai pot psihic, nu mai pot fizic.” Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată

„Eram vânătă peste tot până reușeau să-mi găsească o venă. Nu mai pot psihic, nu mai pot fizic.” Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată
„Eram vânătă peste tot până reușeau să-mi găsească o venă. Nu mai pot psihic, nu mai pot fizic.” Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată

Gabriela Cristea a vorbit deschis despre relația sa cu Tavi Clonda și încercările prin care au trecut până să devină părinți.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și împreună au format o familie minunată, alături de cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris.

Cu toate acestea, până să ajungă să aibă familia pe care și-o doresc, soții Clonda au trecut prin numeroase încercări, iar cea mai grea perioadă din viața lor a fost aceea în care prezentatoarea TV a fost nevoită să facă numeroase inseminări in vitro în speranța că va rămâne însărcinată.

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul podcastului Ilincăi Vandici și a vorbit despre cât de grea a fost acea perioadă pentru ea și cât de mult a contat susținerea soțului său.

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre încercările de a deveni mamă

Citește și: „N-am prea știut cum să gestionez relațiile cu bărbații din viața mea. N-am știut să mă apreciez pe mine.” Gabriela Cristea, mărturisiri neașteptate, după 8 ani de căsnicie cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor [Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au demonstrat de-a lungul timpului că se iubesc, se respectă și se susțin în cele mai grele momente ale vieții. Astfel, chiar dacă Gabriela era supusă mereu intervențiilor de inseminare in vitro, Tavi a fost mereu alături de ea, susținând-o necondiționat. Vedeta a vorbit cu lacrimi în ochi despre cât de greu i-a fost să treacă prin acea perioadă și despre cum își pierduse speranța, dar cu ajutorul lui Tavi a reușit să o regăsească, cei doi construindu-și în cele din urmă familia pe care și-o doresc.

« În ciuda aparențelor, în ciuda faptului că el e cântăreț și are atitudinea asta de artist și așa, e un tip foarte cerebral și cu picioarele pe pământ. A fost norocul meu, recunosc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Da, mi-aduc aminte și acum. E o întâmplare foarte, foarte dură.

Când rămâi însărcinată, primul lucru ca să ți se confirme sarcina și să vadă că sarcina evoluează așa cum trebuie, medicul te trimite să faci o analiză. Se numește beta HCG și îți indică o cantitate de hormoni care se regăsește în sânge și care, în general, crește la femeile însărcinate în primul trimestru. Și așa constați cu adevărat, când încă nu se vede la ecograf, că ești însărcinată. Și știu că după ce făceam inseminări, la o perioadă trebuia să mă duc să fac această analiză și am făcut o odată, am făcut-o de două ori, am făcut-o de 100
de ori, nu mai puteam, eram disperată. Țin minte și acum că mă duceam la laboratorul de analize, mă cunoșteau toate asistentele și erau disperate când mă vedeau, pentru că efectiv mi se colmatau venele, pentru că organismul meu refuza să mai facă analize. Și atunci mi se mi se ascundeau venele. Mă trimiteau, dacă nu beam la apă pe holuri, pe acolo, în speranța în care să se rezolve problema și eram vânătă peste tot până reușeau să-mi găsească o venă.
Făceam această analiză cel puțin de două ori pe lună.

Ultima oară când am făcut analiza asta la inseminare, așa îți dădeai seama dacă ai avut succes sau nu, eram amândoi în mașină și el mi-a zis „Ia vezi, a venit analiza?” și am deschis mailul.

Am văzut că analiza venise și am zis „Eu nu pot să mă uit.

Uită-te tu!”. Și am oprit mașina pe dreapta, el a deschis fișierul și mi-a zis „O să vină o vreme când o să împingem amândoi analiza asta”.

Am plâns atunci, el efectiv nu mai știa ce să-mi facă. Nu mai avea resurse nici el acolo. Și el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Acela a fost momentul când am zis „Gata, ne oprim pentru că nu mai pot”. Nu mai pot psihic, nu mai pot fizic .», a povestit Gabriela Cristea.  

Gabriela Cristea a vrut să se despartă de Tavi Clonda în acele momente

Citește și: „Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat.” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a încercat să rămână însărcinată
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Ajunsă în postura de neputință, Gabriela Cristea a luat o decizie radicală: să-i ofere libertatea lui Tavi de a întemeia alături de o altă femeie familia pe care și-o dorește. Cu toate acestea, artistul nu a ascultat-o pe brunetă și a rămas alături de soția sa, până în momentul în care aceasta a devenit mamă, oferindu-i în cele din urmă familia pe care amândoi și-au dorit-o.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

« Gândește-te că eu totdeauna am avut oscilații de greutate și când tu știi că toate problemele au legătură cu lucruri legate de sănătate și când vin niște nesimțiți care te fac în toate felurile și tu ai alte probleme sufletești...

A fost foarte greu, foarte greu să depășesc momentul. Adică pentru mine nu a mai contat atunci că sunt femeie, cum arăt, că lucrez în televiziune și că trebuie să am o anumită ținută fizică. Nu mai conta nimic. Aș fi fost în stare de orice, dar oamenii nu înțeleg. Ei cred că dacă ești persoană publică, trebuie să fii țiplă, că te trezești ca Barbie. Nu. Și noi ne trezim cu părul vâlvoi și noi ne trezim cu cearcăne și ne mai iese și câte un coș. Și mai avem și probleme și mai trebuie să facem și nu știu ce injecții, mai avem și stări de vomă și toate sunt și la noi. Și atunci am zis stop, gata! Nu mai pot.

Nu mai pot. Nu mai pot ca om, nu mai pot ca nimic. Și am avut și o discuție atunci cu Tavi și i-am spus „Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, nu am nimic împotrivă”.

El mi a zis atunci așa: „Când te-am luat de nevastă și când am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru tine, pentru ceea ce ești, pentru omul care ești și ok, da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Și dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă nu, o să dorească și o să considere că nu suntem capabili, nu putem să facem un copil, asta este, dar eu cu tine vreau să merg mai departe.”

Mă gândeam că deși eu nu aveam probleme de sănătate, el nu avea probleme de sănătate, eram perfect apți să avem copii. Mă gândeam cumva că poate cu altcineva el ar fi putut să facă un copil. », a mai spus Gabriela Cristea.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Un bărbat adevărat niciodată nu va trece peste o infidelitate. Cea mai mare prostie la o femeie este să povestești unui bărbat cu cine ai mai fost”Vica Blochina, despre infidelitatea la bărbați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies