Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!

Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!
Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!

Indragitul actor Erkan Petekkaya, protagonistul serialului “Furtuna pe Bosfor”, difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20.00, este un consumator avid si „atipic” de seriale TV americane.

 

Erkan se uita la productiile “made in USA” pentru ca “vrea sa invete”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut. Atunci cand nu filmeaza si are o zi libera intreaga la dispozitie, popularul actor turc poate urmari chiar si 25 de astfel de episoade, daca durata acestora variaza de la 15 la 25 de minute pe episod!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Sunt un mare fan al serialelor si al show-urilor de televiziune americane. Consider ca este o datorie profesionala – este obligatoriu pentru un actor sa observe ce fac din domeniul lui. In prezent, ma uit la un show cu Anthony Hopkins. Il urmaresc, in toate aparitiile sale televizate, dar si la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care il admir enorm. Intr-o vreme, am vazut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman.

Astazi, datorita internetului, putem avea acces la orice. Deoarece comunicarea electronica face parte din vietile noastre, putem vinde orice, in orice parte de lume. Va vine sa credeti ca serialul a fost vandut in 80 de tari? Am fost la Cannes si am vazut panouri pe strada cu acest serial. A fost o onoare pentru mine!”, a  declarat faimosul actor turc, intr-un interviu acordat unei publicatii.

Erkan se uita la productiile “made in USA” pentru ca “vrea sa invete”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut.

Atunci cand nu filmeaza si are o zi libera intreaga la dispozitie, popularul actor turc poate urmari chiar si 25 de astfel de episoade, daca durata acestora variaza de la 15 la 25 de minute pe episod! 

“Sunt un mare fan al serialelor si al show-urilor de televiziune americane. Consider ca este o datorie profesionala – este obligatoriu pentru un actor sa observe ce fac din domeniul lui.
In prezent, ma uit la un show cu Anthony Hopkins. Il urmaresc, in toate aparitiile sale televizate, dar si la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care il admir enorm. Intr-o vreme, am vazut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman. Astazi, datorita internetului, putem avea acces la orice. Deoarece comunicarea electronica face parte din vietile noastre, putem vinde orice, in orice parte de lume. Va vine sa credeti ca serialul a fost vandut in 80 de tari? Am fost la Cannes si am vazut panouri pe strada cu acest serial.
A fost o onoare pentru mine!”, a  declarat faimosul actor turc, intr-un interviu acordat unei publicatii.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies