Ernest: “Minciuna are picioare scurte!”

Ernest: “Minciuna are picioare scurte!”
Ernest: “Minciuna are picioare scurte!”

#Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

De luni, 6 martie, de la ora 13:00, Ernest vine în casele telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii “În căutarea adevărului”, un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

“În căutarea adevărului” le va oferi telespectatorilor, ca și până acum, o serie de situații de viață care aduc în atenția publicului întâmplări pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Descoperiri tulburătoare, despre oamenii de lângă noi, întregesc tabloul poveștilor pe care Ernest le aduce în față telespectatorilor, începând din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Povești de viață halucinante, cu mize mari, și investigații amănunțite întregesc tabloul adevărului pe care Ernest și echipa “În căutarea adevărului” îl scot la iveală.

   “Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpăna, care ne pot schimbă viață, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmplă lucruri neplăcute atunci când minciună, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți. Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că <Minciuna are picioare scurte>”,  spune Ernest.

               Nu ratați un nou sezon “În căutarea adevărului” din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00 la Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies