Ernest: “Ne-am obisnuit sa purtam masti. Adevarul este singurul care ne elibereaza”

Ernest: “Ne-am obisnuit sa purtam masti. Adevarul este singurul care ne elibereaza”
Ernest: “Ne-am obisnuit sa purtam masti. Adevarul este singurul care ne elibereaza”

Din 14 ianuarie, “In cautarea adevarului”, de la 17:30, de luni pana vineri, la Kanal D

De luni, 14 ianuarie, de la 17:30, Ernest revine in casele telespectatorilor cu noua emisiune, “In cautarea adevarului”, un program plin de suspans, in care intrigile cele mai surprinzatoare ii vor tine cu sufletul la gura pe telespectatori.

Luni, de la 17:30, Ernest ne ofera povestea lui Ciprian si a Elenei, un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca, dupa o relatie de patru ani. Povestea se complica atunci cand unul dintre acestia incepe sa ascunda secrete teribile.

Un barbat aflat in inchisoare si o fetita de doar sase anisori ingreuneaza drumul spre fericire al Elenei. Detalii incredibile ies la iveala si, rand pe rand, adevarurile dureroase umbresc relatia celor doi indragostiti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 “Fiecare dintre noi poate avea ceva de invatat si poate se va regasi, intr-o oarecare masura, in povestile spuse la <In cautarea adevarului>.

In ziua de astazi, nu multi dintre oameni mai au, ca principiu de viata sanatos, adevarul; ne-am obisnuit sa purtam masti, ne-am obisnuit sa mintim si lucrurile astea au repercusiuni nedorite. Adevarul, chiar daca uneori este urat sau nu ne place, este singurul care ne elibereaza”, spune Ernest.

Ce decizii se iau la aflarea adevarului si, mai ales, ce viitor vor avea cei doi iubiti, veti descoperi luni, de la ora 17:30, in primul episod “In cautarea adevarului”. 

Intrigi halucinante si descoperiri tulburatoare intregesc tabloul povestilor pe care Ernest le aduce in fata telespectatorilor, incepand din 14 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 17:30.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 11 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Îţi mai aminteşti de Zoraide din serialul Clona? Aşa arată la 74 de ani

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies