Ernest, pieton pentru cateva saptamani: „Bara din spate a masinii a fost facuta <franjuri>”

Ernest, pieton pentru cateva saptamani: „Bara din spate a masinii a fost facuta <franjuri>”
Ernest, pieton pentru cateva saptamani: „Bara din spate a masinii a fost facuta ”

Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra” a ramas fara masina, in urma unui accident rutier petrecut zilele trecute.

Desi era duminica seara iar traficul auto era aproape inexistent, Ernest a trecut printr-o experienta care l-a cam „zgaltait”. Aflat la volanul masinii sale, acesta a avut parte de o intalnire brutala cu o „incepatoare” in ale soferiei. Oprit la un semafor, pentru a acorda prioritate unui pieton, Ernest s-a trezit „lovit in spate”. Mai exact, SUV-ul pe care il conducea a fost tamponat de tanara care detinea carnetul de sofer de doar doua saptamani.


„Oprisem la semafor pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar intersectia, iar domnisoara, care conducea de doar trei zile, nu a sesizat masina mare si neagra din fata ei, care avea <stopurile> aprinse, si a intrat direct in <spatele> meu. Nu am fost <avariat> rau, dar bara din spate a masinii a fost facuta <franjuri>. A trebuit sa imi iau masina cu platforma de la locul accidentului.
Ma bucur ca nu a patit nimeni nimic!”, spune Ernest. 

Asa se face ca Ernest, in loc sa-si petreaca duminica seara linistit, impreuna cu familia, a trebuit sa se ocupe de reparatia masinii sale. Facand haz de necaz, vedeta a gasit o <solutie> pentru a se putea deplasa mai repede la filmari.

„Am inteles ca pot sa cumpar un voucher prin programul Rabla si sa-mi iau o bicicleta electrica”, a concluzionat amuzat Ernest.

Pe Ernest il puteti urmari prezentand emisiunea „Ochii din umbra”, in fiecare duminica,  de la ora 22:00, la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ernest, alaturi de copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel” - „Noi, la vremea aceea, eram <Soimi ai Patriei>, imbracati toti la fel, cu cravata la gat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

De Ziua Indragostitilor, Ernest este pe urmele infidelilor!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies