Ernest, vacanta cu peripetii: “L-am pierdut pe Alex la lift!”

Ernest, vacanta cu peripetii:  “L-am pierdut pe Alex la lift!”
Ernest, vacanta cu peripetii: “L-am pierdut pe Alex la lift!”

Ernest, vacanta cu peripetii: “L-am pierdut pe Alex la lift!”

Ernest, gazda show-urilor "In cautarea adevarului" si "Ochii din Umbra", a avut doua saptamani de vacanta de vis in Antalya, insorita Turcie, alaturi de sotie si fiul sau, Alexandru. Familist convins, Ernest si-a dorit sa se relaxeze, sa-si incarce bateriile, dar mai ales sa petreaca fiecare ora din zi si din noapte alaturi de cele doua cele mai importante persoane din viata sa.

"A fost o vacanta frumoasa, in care ne-am simtit foarte bine! Alex si-a depasit niste bariere ale fricii, teama de apa, de a se da pe tobogane, dar mai ales a interactionat foarte bine

si cu alti copii. El s-a simtit ca intr-un colt de rai: a avut de piscine, tobogane, dulciuri”  – marturiseste, entuziasmat, carismaticul prezentator de la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ceaiul cu adevărat miraculos pentru organism. Tratează o mulţime de boli. Cum trebuie să îl prepari

Citeste si: Zodia cu cel mai mare succes în viaţă

Alexandru, fiul lui Ernest, are cinci ani, varsta la care isi doreste “independenta” si sa descopere lumea din jurul sau, in cel mai mic detaliu. Emotiile parintilor nu au lipsit nici in vacanta insa, din fericire, acestea au fost doar mici nazbatii ale fiului lor, care au dat ceva batai de cap parintilor insa, acestia au reusit sa se bucure si de momente romantice in cele doua saptamani de vacanta.

"L-am <pierdut> pe Alex la lift. Nu l-a <simtit> senzorul si liftul a urcat cu el. Sotia mea a avut ceva emotii, nestiind unde s-a oprit. Este genul de copil activ, la un moment dat l-am cautat prin tot hotelul, dar el era ascuns dupa o perdea. N-au fost peripetii urate, dar ne-a tinut constant in priza",  spune Ernest.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Prima Gala a sezonului doi „Puterea Dragostei” a pus Kanal D pe primul loc în topul audiențelor, pe toate targeturile. Câți telespectatori au urmărit ediția în care s-a anunțat eliminarea unei concurente?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies