Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!
Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

Celebrul artist italian Eros Ramazzotti divorțează și de cea de-a doua soție!

Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli formau un cuplu de 10 ani și erau căsătoriți de cinci, cei doi confirmând despărțirea printr-un comunicat. Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli au împreună doi copii, rafaella Maria și Tulio Gabrio. 

Citeste si: Câștigătoarea "Bravo, ai stil!", pictorial incendiar din vacanța cu iubitul. Ce ținute extravagante poartă Elena la piscină EXCLUSIV

Eros Ramazzotti divorțează!

„Au fost 10 ani minunați și împreună am construit o familie minunată. și am fost fericiți într-un fel pe care nu-l vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord și vom continua să ținem legătura”, se arată în comunicatul făcut public de cei doi foști soți. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Află secretele gheișelor! Cum să îți faci iubitul să nu mai plece de lângă tine

Eros Ramazzotti a mai fost căsătorit cu Michelle Hunziker cu care are o fată pe nume Aurora. Eros Ramazzotti  are 55 de ani. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Explozie de culoare, rafinament și feminitate în colecția ”Ladies Codes – love yourself”  by Gianina Ciobanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies