„Eroul nostru!” Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței

„Eroul nostru!” Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței
„Eroul nostru!” Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o serie de peripeții în timpul vacanței în Bali.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt foarte apreciați datorită iubirii autentice pe care o au unul față de celălalt, dar și pentru cei trei copii ai lor.

Astfel, de-a lungul timpului, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să se împartă între viața profesională și cea de familie, făcând față cu brio provocărilor din viața de părinți cu trei copii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în vacanța din Bali

Citește și: „Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai multe ori.” Adela Popescu, dezvăluiri din interiorul căsniciei cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței
Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței[Sursa foto: Facebook]

Adela Popescu și Radu Vâlcan încearcă din răsputeri să petreacă timp de calitate alături de cei trei copii ai lor.

Astfel, ori de câte ori au ocazia, organizează o vacanță într-una dintre destinațiile exotice care au numeroase beneficii pentru familiile cu copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De data aceasta, cei doi soți au plecat în vacanță în Bali, acolo unde au mai fost și în alte vacanțe anterioare. Chiar dacă au mai fost în Bali, cele două vedete au decis ca de în cadrul acestei vacanțe să viziteze mai multe locații exotice, astfel încât au fost nevoiți să schimbe mai

multe cazări. 

Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea diferite imagini și filmulețe din vacanța lor cu copiii.

Ultimul filmuleț postat de Adela Popescu pe pagina sa de Instagram a stârnit îngrijorarea și amuzamentul deopotrivă a urmăritorilor săi din mediul online. Vedeta a avut parte de o serie de peripeții alături de soțul său și cei trei copii.

Mai exact, Adela Popescu și Radu Vâlcan, împreună cu copiii erau la un pas să rămână în stradă, după ce au plecat de la cazare și au uitat cheile în cameră.

În filmuleț este prezent Radu Vâlcan, care încerca să intre în cameră pe geam, în timp ce soția sa și cei trei copii așteptau cuminți în fața ușii. Întâmplarea a fost cu final fericit pentru toată familia, căci fericitul tătic a reușit să deschidă, într-un final, ușa camerei în care cei 5 erau cazați.

„Eroul nostru”, a scris Adela Popescu pe InstaStory, alături de imaginile în care Radu Vâlcan se chinuia să ajungă în cameră.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în vacanța din Bali
Adela Popescu și Radu Vâlcan, peripeții în vacanța din Bali[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies